ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φυντάνης: «Όσο κάνει ο Βιεϊρίνια, κάνει όλη η ΑΕΛ, γιατί με βρίζουν;»

Φυντάνης: «Όσο κάνει ο Βιεϊρίνια, κάνει όλη η ΑΕΛ, γιατί με βρίζουν;»

Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι οπαδοί της Λάρισας στράφηκαν εναντίον του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, διαβάστε γιατί επέλεξε να αντιδράσει

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook!

 

"Μόλις γυρίσαμε στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη, μετά τις 02.00 την Τρίτη, άρχισαν να βρίζουν χυδαία. Μάνες, σπίτια, όλα είναι γραμμένα. Έβριζαν γιατί έχασε η ομάδα. Ξέρετε από ποιον χάσαμε; Από ομάδα που έχει μπάτζετ 31.500.000 ευρώ. Τόσο κοστίζει ο ΠΑΟΚ. Το πιο ακριβό ρόστερ. Το δικό μας ρόστερ είναι σκάρτο 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο κάνει ο Βιεϊρίνια, κάνει όλη η ΑΕΛ. Δεν σκέφτονται ότι η ομάδα πήγε στους τέσσερις του Κυπέλλου, ότι έχουμε 22 βαθμούς και έχουμε σωθεί από τον πρώτο γύρο. Έψαχναν την ευκαιρία να κάνει ήττα η ΑΕΛ για να βρίσουν εμένα.

 

Η ομάδα πέρυσι αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα Β' Εθνικής, τα Τρίκαλα. Εφέτος είναι εκτός ο Ολυμπιακός!  Μπορούν να το καταλάβουν; Κάποιος με αποκάλεσε δημόσια πουτ@@@@ γιε. Από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία. Είναι δέκα άτομα και γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Κακό κάνουν στην ΑΕΛ και όχι σε εμένα. Να σταματήσουν να βρίζουν. Πήρα την ομάδα με 2 βαθμούς και τώρα έχει 22. Ο στόχος δεν αλλάζει, να τερματίσουμε από την 5η έως τη 10η θέση. Να μην ξανασχοληθούν μαζί μου. Μου έστελναν μηνύματα όχι μόνο στο facebook, αλλά και στο κινητό μου τηλέφωνο. Δεν θέλω να προβώ σε μηνύσεις, δεν είναι αυτό το ποιόν μου. Είμαι προπονητής και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Το έργο είναι όλο στημένο για να εμποδίσουν την τρελή πορεία που κάνει η ΑΕΛ".

 

sport24.gr

X