ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, να το πάρετε να το χαίρεστε»

«Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, να το πάρετε να το χαίρεστε»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανακάλυψε και πάλι φαντάσματα για τους λόγους που χάνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού αφού έμεινε... έκπληκτος με την αγωνιστικότητα του Ατρομήτου, έκανε συγκρίσεις με τον ΠΑΟΚ και κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρωτάθλημα με τέτοιους όρους δεν το θέλει...

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

 

Για τον Ατρόμητο: «Δεν έχω ξαναδεί τον Ατρόμητο ποτέ έτσι. Έπαιζαν λες και ήταν λυσσασμένοι.Το ίδιο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, τους είδα στο γήπεδό τους. Όλοι έπαιξαν όπως έπρεπε. Πρωτοφανή όσο γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνονται μόνο στον Ολυμπιακό».

 

Τον διαιτητή Γκεστράνιους: «Δεν ήταν διαιτησία, αυτό ήταν ντροπή. Να μας πουν όλοι τι έγινε! Εκθέτει και την Φινλανδία αυτός ο άνθρωπος. Προκαλώ όλους να έρθουν και να μας πουν τι είδαν!»

 

Τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας. Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα υπό τέτοιους όρους. Να το πάρετε να το χαιρόσαστε. Εμείς θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα πάλι στο εξωτερικό, εμείς θα πάμε στο Champions League. Από τον Ολυμπιακό θα πάρει βαθμούς η Ελλάδα, όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι».

 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτά που έγιναν φέτος δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Ο Ατρόμητος έπαιξε σκληρά, αλλά πρέπει να παίζουν έτσι με όλες τις ομάδες, που δεν το δείχνουν. Αν κάνουν επιλογές για το που θα παίξουν καλά και που θα παίξουν άσχημα, αυτό είναι άλλη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Ολυμπιακό».

 

Τους φίλαθλους του Ολυμπιακού: «Για τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο «όπλο» του είναι οι φίλαθλοι! Όσοι δεν ξέρουν την ιστορία του Ολυμπιακού, να μην ανοίγουν τα στόματα τους γιατί εκτίθενται! Είναι ντροπή. Σε κρίνουν από την ιστορία της ομάδας. Αν δεν την ξέρουν, ας ανοίξουν να μάθουν ορισμένα πράγματα».

 

 

X