ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δεν ήταν απλά μια ΟΜΑΔΑ, ήταν έντεκα σκυλιά

Δεν ήταν απλά μια ΟΜΑΔΑ, ήταν έντεκα σκυλιά

Ο Χρύσανθος Δοβλέτογλου παρακολούθησε από κοντά την τεράστια νίκη του Δικεφάλου στην Ελβετία και υποκλίνεται στον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ 

 

Ο ΠΑΟΚ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου ματς με την Βασιλεία έχασε τον αρχηγό του, την ψυχή της ομάδας, αυτόν που εμπνέει και τους υπόλοιπους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

 

Την στιγμή που ο Πορτογάλος βάρεσε μπουνιά τον πάγκο και όλοι στην αποστολή του Δικεφάλου κατάλαβαν ότι δεν θα αγωνιστεί, επικράτησε παγωμάρα. Ωστόσο, αυτή η ομάδα απέδειξε από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού ματς ότι έχει χαρακτήρα και πολύ μέλλον.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μπήκαν αποφασισμένοι σαν "σκυλιά" στον αγωνιστικό χώρο του Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ, απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι διακρίθηκε στους ομίλους του CHL, έτρεξαν πολύ, βοήθησαν ο ένας τον άλλον στα μαρκαρίσματα και έδειχναν σε κάθε λεπτό πόσο αποφασισμένοι ήταν για να φέρουν στη Θεσσαλονίκη την μεγάλη πρόκριση.

 

Και το κατάφεραν και, μάλιστα, -το ξανατονίζουμε γιατί δεν ήταν μία απλή απουσία- χωρίς να υπάρχει στην ενδεκάδα ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς, ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Δικέφαλος απέναντι στη Βασιλεία δεν πέτυχε μία απλή πρόκριση, αν σκεφτούμε και την έκταση του σκορ. Εστειλε, παράλληλα, στον ποδοσφαιρικό κόσμο το μήνυμα ότι φέτος είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. 

 

Εχει βάθος και ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και εδώ πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος χθες με την εμπειρία του και την σιγουριά του στα μετόπισθεν βοήθησε τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ να "ξεχάσουν" γρήγορα την απουσία του Βιεϊρίνια.

 

Ο Ουκρανός στόπερ ήταν πραγματικός "βράχος", αποδεικνύοντας με το καλημέρα ότι ο Δικέφαλος πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που θα τον βοηθήσει πάρα πολύ στους αγώνες του τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων και δίνοντας έναν ακόμη λόγο στον κόσμο της ομάδας και στον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαμογελούν.

 

X