ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, περιμένουμε»

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, περιμένουμε»

Ο Νίκος Λώτσος, εκπρόσωπος του Βασίλη Καββαδά, μίλησε στο Metrosport.gr για τον σέντερ του Αρη και το μέλλον

Τo metrosport.gr αναφέρθηκε χθες στο προσωρινό αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με την περίπτωση του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ανάλογη περίπτωση είναι και ατή του Βασίλη Καββαδά. Βασικός στόχος του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι να μπορέσει άμεσα να ξεκαθαρίσει το μέλλον των δύο ψηλών που έχουν συμβόλαιο με τον Αρη γι την επόμενη χρονιά.Ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι από τα βασικά γρανάζια στα πλάνα του «Δράκου», όμως η παραμονή τους κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι, όταν ακόμα δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή πρόταση για να τον διακανονισμό των οφειλών από την προηγούμενη σεζόν.

 

Για τον Βασίλη Καββαδα φέρεται να υπήρχε τηλεφωνική επαφή της διοίκησης με τον παίκτη, ώστε να φανεί τι μπορεί να γίνει. Ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, ξεκαθάρισε ότι περιμένει την πλευρά του Αρη και ξεκαθάρισε πως υπάρχει δεδομένη θέληση του Ελληνα σέντερ να μείνει στο Αλεξάνδρειο. «Δεν υπάρχει κάτι στα χέρια μας, περιμένουμε τον Αρη. Ο Βασίλης έχει συμβόλαιο με την ομάδα και θέλει να το τηρήσει» τόνισε στο Metrosport.gr. Ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο 150.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά και έχει λαμβάνειν κάτι παραπάνω από το μισό συμβόλαιο της προηγούμενης χρονιάς. Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνας σέντερ έχει κάνει προσφυγή, τόσο για τα χρήματα της φετινής χρονιάς, όσο και για την επόμενη, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σύντομα στη FIBA.

 

Και τα δυο ζητήματα φαίνεται να χειρίζεται ο Μάνος Λάσκαρης, που σίγουρα ψάχνει τρόπους, για να δώσει εγγυήσεις στους δυο παίκτες ή ένα μέρος των δεδουλευμένων σε μετρητά. Εν κατακλείδι, για τον ιστορικό σύλλογο, όταν θα βρεθεί οριστική λύση για τους δυο παίκτες, τότε θα έχει βάλει ο Αρης σημαντικά θεμέλια για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα διαρκείας είναι δυο δεδομένα έσοδα, που θα χρησιμοποιηθούν άμεσα από την ΚΑΕ για εγγυήσεις.

X