ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε καθαρά από τον ΠΑΟΚ»

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε καθαρά από τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στάθηκε στα λάθη της ομάδας του

Ο Πέδρο Μάρτινς έκανε λόγω για απόλυτα δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι το σύνολο του Λουτσέσκου ήταν αυτό που κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Τι είπε για τη συνέχεια, αλλά και τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ.

 

"Σήμερα αναθεωρώντας, θα πούμε πως όποια στρατηγική είχαμε, τελείωσε στο 3ο λεπτό. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην ευκαιρία που είχαμε. Δεν είναι ενέργεια, επιθετικότητα. Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλός. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που περιμέναμε, αυτοί που είχαμε σχεδιάσει και το παιχνίδι έληξε με αυτό το σκορ, δίκαια", ανέφερε αρχικά ο τεχνικό

 

Για το fair play που δεν τήρησαν οι παίκτες του:

"Είναι πράγματα που συμβαίνουν, κάτι που απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, λόγω της μεγάλης φόρτισης της στιγμής".

 

Για τις επιλογές του στη διάρκεια του αγώνα:

"Η ομάδα σήμερα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Ήμασταν παθητικοί στο παιχνίδι, μας έλειπε η ενέργεια. Η ευθύνη είναι 100% δική μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά νομίζω ότι οι αλλαγές έγιναν σε σωστό χρονικό σημείο. Αναλαμβάνουμε το φταίξιμο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης και μετά σε αυτό της επόμενης Κυριακής".

 

Για το αν θα είναι δίκαιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ:

"Γενικότερα, είναι μπροστά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε όσον αφορά στη δική μας θέση και μετά θα δούμε και την εξέλιξη του Πρωταθλήματος".

X