ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νάτχο: «Δεν έκανα σωστή επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό»

Νάτχο: «Δεν έκανα σωστή επιλογή να πάω στον Ολυμπιακό»

Μπορεί να ήρθε με μεγάλα όνειρα στο Λιμάνι, όμως έμεινε με άδεια χέρια, αφού οι Πειραιώτες έμειναν άτιτλοι για δεύτερη διαδοχική σεζόν

Ο Μπίμπρας Νάτχο μιλώντας στους συμπατριώτες του παραδέχθηκε ότι η επιλογή του να πάει στον Πειραιά ήταν λανθασμένη.

 

Ο Νάτχο σε δηλώσεις του στο Ισραήλ εξήγησε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την χρονιά του στον Ολυμπιακό και ότι θα έπρεπε να είχε κάνει μία άλλη επιλογή.

 

«Ήταν μία απογοητευτική σεζόν στον Ολυμπιακό. Πήγα στην ομάδα με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όταν πήγα η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Ακόμα ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκανα σωστή επιλογή να πάω εκεί. Αν παίζω τα πράγματα είναι αναστρέψιμα, διότι σε όλους τους άλλους τομείς αισθάνομαι πολύ καλά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με ενδιαφέρει να παίζω γιατί μου έχει λείψει».

 

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ισραήλ: «Δεν λέω όχι στο ισραηλινό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το απορρίπτω. Σέβομαι το ποδόσφαιρο του Ισραήλ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω ως πιθανότητα».

X