ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν έγινε κάτι κακό... Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων»

«Δεν έγινε κάτι κακό... Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων»

Ο Ηλίας Σαπάνης εξηγεί στη Metrosport τους λόγους της αποχώρησής του από τον πάγκο του Εδεσσαϊκού

Ο Ηλίας Σαπάνης αποτελεί παρελθόν από τον Εδεσσαϊκό, όπως έχει μεταφερθεί από το ρεπορτάζ.

 

«Φεύγω με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε κάτι μεμπτό», ήταν αρχικά τα λόγια του στη «Metrosport», με αφορμή την απόφαση αποχώρησης από τον πάγκο των «πρασίνων».

 

Τί είπε στη συνέχεια; Πού εστίασε; «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία, τον πρόεδρο, τους διοικούντες, τους παίκτες, τους φιλάθλους, όλους τους ανθρώπους.

 

Είχαμε όμορφη και δημιουργική συνεργασία. Ηταν δύο ωραία χρόνια. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους. Η δεύτερη σεζόν ήταν σαφώς πιο δύσκολη, αλλά έκλεισε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και την καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, όπου είχαμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση», σημείωσε ο Σαπάνης.

 

 

 

«Αβεβαιότητα»

 

 

 

Τί ήταν αυτό, που οδήγησε εντέλει, στο διαζύγιο; «Απλά, νομίζω ότι η στασιμότητα, αλλά και η αβεβαιότητα, η οποία παρατηρείται δεν βοηθά καθόλου την ομάδα και δεν εξυπηρετεί κανέναν. Μίλησα με τον πρόεδρο (τον Πέτρο Πασσαλή) τηλεφωνικά, ο οποίος μου περιέγραψε την κατάσταση.

 

Εχει κουραστεί και θα δει τι θα κάνει. Ετσι, κάθισα και σκέφτηκα ότι καλό είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι». Ο Σαπάνης αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

X