ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League» (audio)

«Δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League» (audio)

Ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης και αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απόφαση της Nova να σπάσει μονομερώς το συμβόλαιό της με τη Super League.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επόμενη μέρα: «Είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα σοβαρό. Όσοι ήμασταν μέσα στη Super League, βέβαια, βλέπαμε ότι προς τα εκεί πηγαίνουν τα πράγματα. Είναι μια άσχημη εξέλιξη. Το θέμα είναι ότι το τι θα κάνουν οι μεγάλοι. Αν τραβήξουν τον δρόμο τους, θα είναι δύσκολα τα πράγματα όχι μόνο για τον Παναιτωλικό, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την Τρίτη έχουμε συμβούλιο. Ζητούμενο δεν είναι να αναζητήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα κάπου αλλού, αλλά να δούμε τι θέλουμε. Αν όλοι συμφωνούμε να συνεχίσουμε την κεντρική διαχείριση και αν όχι να δούμε οι μικρομεσαίοι τι θα κάνουμε».

 

Για το αν πρέπει να συζητηθεί το ενδεχόμενο μείωσης των ομάδων: «Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα από αυτό. Βλέπετε το ζήτημα της διαιτησίας παραμένει μεγάλο αγκάθι. Καλή διαιτησία σημαίνει αξιοπιστία και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Ναι μεν βελτιώθηκε, αλλά δεν διορθώθηκε. Είναι και το θέμα των υποδομών. Έπεσαν πολλά  χρήματα, όμως, οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν υποδομές για να λειτουργήσουν. Η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα».

 

Για τη συμμαχία των μικρών: «Κάθε φορά συμβαίνει κάτι και αυτή τη συμμαχία τη σπάνε. Γιατί πάλι μπαίνουν τα μικροσυμφέροντα μπροστά. Το ζήσαμε και άλλες φορές που χρειάστηκε να είμαστε μαζί. Έγιναν κινήσεις που ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στον δρόμο, όμως, χάλασε. Δεν ξέρω αν έχει λόγο ύπαρξης ο συνεταιρισμός, πλέον, από τη στιγμή που ο καθένας κοιτά μόνο τα συμφέροντά του».

 

Ακούστε όσα είπε ο Μάκης Μπελεβώνης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

 

 

X