ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δεν ανεβαίνει, απλά περιμένει

Δεν ανεβαίνει, απλά περιμένει

Οι δύο πλευρές έδειξαν ότι βρισκόντουσαν ένα βήμα πριν τη συμφωνία, αλλά παραμένουν σε στάσιμο επίπεδο λόγω της οικονομικής διαφοράς.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, στη συνάντηση του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Νώντα Παπαντωνίου, ο αθλητής ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη.

 

Οι δύο πλευρές έδειξαν ότι βρισκόντουσαν ένα βήμα πριν τη συμφωνία, αλλά παραμένουν σε στάσιμο επίπεδο λόγω της οικονομικής διαφοράς.

 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από την επαφή που είχαν την περασμένη Παρασκευή έως και χθες το βράδυ, δεν σημειώθηκε η παραμικρή εξέλιξη. Ο Αρης κατέθεσε την προσφορά του, διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά και στη συνέχεια δεν έγινε η καμία κίνηση για την γεφύρωση του χάσματος.

 

Γιατί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, εκτιμά ότι η προσφορά είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του αθλητή και δεν σκοπεύει να προσφέρει περισσότερα χρήματα.

 

Ο δε Παπαντωνίου επίσης δεν δείχνει διατεθειμένος να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του με συνέπεια το ζήτημα να παραμένει στάσιμο εδώ και τρεις ημέρες. Παράλληλα, δέχεται πιέσεις από τρεις ομάδες.

 

Στη διεκδίκηση του παίκτη μπήκε και το Περιστέρι, εκτός από το εκφρασμένο ενδιαφέρον από τους Πανιώνιο, Κολοσσό Ρόδου. Παρόλο αυτά, οι «κίτρινοι» δεν σκοπεύουν να ενδώσουν με κίνδυνο να χαθεί ο 27χρονος γκαρντ.

 

Νιώθουν επίσης ότι, πριν ο παίκτης πάρει την τελική απόφασή του, θα επικοινωνήσει μαζί τους με σκοπό να γίνει μια τελευταία κουβέντα. Αυτή η κίνηση προφανώς εμπεριέχει ρίσκο, ίσως όμως να δείχνει ότι δεν καίγονται τόσο για τον Νώντα Παπαντωνίου, ίσως πάλι να πιστεύουν ότι τα στοιχεία που μπορεί να δώσει ο 27χρονος γκαρντ υπάρχουν ήδη στην ομάδα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosprot

X