ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεμένος με τον ΠΑΟΚ ο Μάτος, όπλο για τη νέα χρονιά ο Ζαμπά»

«Δεμένος με τον ΠΑΟΚ ο Μάτος, όπλο για τη νέα χρονιά ο Ζαμπά»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βεριντιάνο Μαρτσέλο

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βεριντιάνο Μαρτσέλο, και μίλησε το νταμπλ του ΠΑΟΚ, τους Βραζιλιάνους του ΠΑΟΚ και το πόσο ευχαριστημένοι είναι στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε το δέσιμο του Μάτος με την Ελλάδα, τη χρονιά του Ζαμπά, την ατυχία του Μαουρίσιο και την προσαρμογή του Ολιβέιρα.


Μεταξύ άλλων τόνισε:


Για το νταμπλ του ΠΑΟΚ: «Επαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και με μεγαλύτερη διάρκεια, είναι μια δεμένη ομάδα και δείχνει τις δυνατότητές της. Οταν μία ομάδα έχει πίεση είναι δύσκολο να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έπαιζε αρκετά καλά. Όταν πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα κάνει τους ποδοσφαιριστές να είναι πιο συγκρατημένοι και να παίζουν περισσότερο για τη νίκη. Εμείς παλιά παίζαμε περισσότερο σεβόμενοι το εισιτήριο που πληρώνει ο θεατής. Αυτοί που οι παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ έχουν παίξει σε μεγάλα παιχνίδια, ο Μάτος σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαουρίσιο στη Ρωσία, δεν αγχώνονται τόσο αλλά σίγουρα έχουν προσφέρει στην ομάδα».

 

Για το αν είναι χαρούμενος ο Μάτος στον ΠΑΟΚ: «Είναι χαρούμενος που έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, νιώθει πολύ άνετα, η οικογένειά του είναι πολύ ευχαριστημένη, η γυναίκα του είναι στο Πανεπιστήμιο, έχει δέσει με την κουλτούρα και του αρέσει πολύ και πιστεύω πως θέλει να μείνει πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

 

Για τον Ζαμπά: «Νομίζω πως θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω, προέρχεται από μία σχολή όπως η Κορίνθιανς που είναι από τις καλύτερες ομάδες στη Βραζιλία. Είναι μόνο ένα χρόνο εδώ, έχει πολλά προσόντα, του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος και η ομάδα στην Ευρώπη τον γνωρίζουν. Αν παραμείνει εδώ θα είναι ένα μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟΚ και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Για το αν ήταν άτυχος ο Μαουρίσιο: «Οταν επιλέγεις αυτό το άθλημα ξέρεις πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να γυρίσει περισσότερο δυνατός και να προσφέρεις αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα».

 

Για το αν έχει αρχίσει να προσαρμόζεται ο Ολιβέιρα στην Ελλάδα: «Είναι μία άλλη περίπτωση, νιώθει άνετα μαζί μας, έχει αυτό το ερωτηματικό αν θα μείνει εδώ και είναι λίγο συγκρατημένος. Νομίζω πως είναι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Οταν έρχεται από μια μεγάλη ομάδα όπως η Πόρτο και προσφέρει καλό ποδόσφαιρο είναι καλό για τον ΠΑΟΚ».

X