ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεκάρι ο Πέλκας, έχει προοπτικές ο Λημνιός»

«Δεκάρι ο Πέλκας, έχει προοπτικές ο Λημνιός»

Ο Στέφανος Μπορμπόκης τόνισε στην εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στους Έλληνες παίκτες του αλλά και την εικόνα ομάδας που έδειξε ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εμπιστευτεί τους Ελληνες παίκτες για να πάει μπροστά, σύμφωνα με τον Στέφανο Μπορμπόκη. "Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε εικόνα ομάδας στην Ξάνθη και όταν μια ομάδα πάει καλά στο σύνολό της τότε φαίνονται και οι μονάδες της" είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

 

Σχολίασε την απόδοση του Λημνιού, λέγοντας: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με ταχύτητα, πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός, αλλά το ξαναλέω, τον βοήθησε και όλη ομάδα. Οταν βοηθάει όλη η ομάδα, τότε πας καλά".

 

Σε ερώτηση αν χρειάζεται κάτι να βελτιώσει ο Λημνιός ή απλώς χρειάζεται εμπειρίες απάντησε: "Λογικά όσο παίζει και παίρνει εμπειρίες θα γίνεται καλύτερος. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Εχουμε δει παίκτες να αποκτούν εμπειρίες και να μην βελτιώνονται. Εάν είναι συγκεντρωμένος είναι στο χέρι του να πετύχει πολλά πράγματα".

 

Για τον Πέλκα σημείωσε: "Αυτή είναι η θέση του. Να παίζει επιτελικός μέσος. Πήγε πολύ καλά. Τον Δημήτρη τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι μπορεί να πετύχει", ενώ μίλησε και για τον Κουλούρη: "Και ο Κουλούρης είναι καλός παίκτης. Μια χαρά επιθετικός είναι. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να εμπιστευτεί τους Ελληνες παίκτες. Εχουμε δει πολλές φορές φέτος τρεις Ελληνες και οκτώ ξένους. Οταν έπαιζα εγώ είχαμε τρεις ξένους και οκτώ Ελληνες. Θυμάστε τι γινόταν τότε στην Τούμπα. Παίζαμε φουλ επίθεση, οι αντίπαλοι μας έτρωγαν τέσσερα γκολ και έλεγαν πάλι καλά.

 

Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά που έχουν το κίνητρο να κάνουν καριέρα και που αγαπούν τον σύλλογο. Εμένα μου άρεσε που είδα τον Βρακά να παίρνει ευκαιρία στο Κύπελλο. Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, δεν είναι οι ακαδημίες; Πρέπει ο ΠΑΟΚ να στηρίξει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής".

X