ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Δεν επήλθε συμφωνία με Μυροφορίδη, κοντά στο κλείσιμο του μετοχικού»

«Δεν επήλθε συμφωνία με Μυροφορίδη, κοντά στο κλείσιμο του μετοχικού»

Ο Σάκης Χατζόγλου μίλησε για τη συνάντηση με τον Μυροφορίδη, τα οικονομικά της ομάδας και τον Μυτιληναίο

Ηρακλής και Μυροφορίδης επιθυμούν τη συνεργασία αλλά αγκάθι είναι το οικονομικό σύμφωνα με όσα είπε ο Σάκης Χατζόγλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Το μέλος του ΔΣ του Γηραιού υποστήριξε ότι δεν επήλθε συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη αλλά θα υπάρξει νέα συνάντηση.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι τα οικονομικά της ομάδας κινούνται σε πολύ καλό δρόμο καθώς οι πόρτες έχουν ανοίξει και η ομάδα βρίσκεται λίγο πριν κλείσει το μετοχικό κεφάλαιο.

 

Τέλος, επισήμανε ότι επιθυμεί να είναι ο Ηρακλής αυτόνομος.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη συνάντηση με τον Μυροφορίδη: «Ο Ηρακλής έχει ανάγκη όλους όσους θέλουν να τον βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής δεν επήλθε συμφωνία. Θα το συζητήσουμε όλοι μαζί με τη διοίκηση για να δώσουμε μια λύση. Θα πάνε καλά τα πράγματα πιστεύω όχι στο κομμάτι της πρόσληψης του Μυροφορίδη αλλά στο ότι είμαστε ανοιχτοί όλοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Υπάρχει θέληση και των δύο πλευρών αλλά δε θα βρίσκουμε στα οικονομικά. Θα ξαναβρεθούμε όμως. Το πρόβλημα είναι τα οικονομικά της ομάδας».

 

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά. Κάνουμε ένα σαφάρι για ανεύρεση οικονομικών πόρων. Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Βλέπουμε ανθρώπους να ανοίγουν τις πόρτες του. Είναι πολλά τα άτομα που τελικά θα πλαισιώσουν τη νέα ΠΑΕ, είτε από κοντά είτε από μακριά, και θα τη στηρίξουν. Μιλήσαμε με ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Είμαστε λίγο πριν κλείσει το μετοχικό. Το κλίμα είναι θετικό. Το ένα καλό είναι ότι ξεκίνησε η εκκαθάριση, το δεύτερο ότι ήδη έχει ξεκινήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ».

 

Για τον Μυτιληναίο: «Δεν θα πω κάτι παραπάνω για το θέμα του Μυτιληναίου. Θέλουμε όλους τους Ηρακλειδείς. Θέλω να φτιάξω μια διασπορά κινδύνου, δηλαδή να υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες και αυτός που θα μπει μπροστά όποιος κι αν είναι αυτός μου αρκεί να είναι καλοπροαίρετος και θα τον έχουν δίπλα μας. Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής να γίνει αυτόνομος».  

 

Ακούστε όσα είπε ο Σάκης Χατζόγλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

 

X