ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δε χάνει η Λίβερπουλ, στο Χ η Παρί Σεν Ζερμέν, στο Χ και η Παρτιζάν

Δε χάνει η Λίβερπουλ, στο Χ η Παρί Σεν Ζερμέν, στο Χ και η Παρτιζάν

Δυνατή η κόντρα Ρεάλ – Παρί και εκεί, αξίζει το ποντάρισμα τόσο στο G/G όσο και στην ισοπαλία

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Δε θέλω να βγάλω πρόωρα συμπεράσματα αλλά έχω την αίσθηση ότι θα κλάψουν μπαμπάδες και παιδιά το διήμερο που ξετυλίγεται με χάρη μπροστά μας και λέω διήμερο διότι έχει ρεπό αύριο η στήλη οπότε θα δούμε παρέα από σήμερα τα παιχνίδια του Champions League αλλά και τα αυριανά, του Europa League…

 

Εδώ  όπου όπως αντιλαμβάνεστε από την εισαγωγή μου, λέω  ότι το μενού κρύβει αρκετές παγίδες. Οσο εύκολα δηλαδή μπορεί να προκύψουν καλά ταμεία, τόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγουν τα πράγματα και να το διασκεδάσουν οι κουβάδες.

 

Η επιχείρηση ταμείο πάντως μπορεί να φέρει αποτελέσματα από τα ειδικά στοιχήματα, ανάλογα με το πώς βλέπει ο καθένας τα ζευγάρια. Προσωπικά πάντως, ούτε από εκεί βλέπω χαΐρι και όλα αυτά, για να  δικαιολογήσω  λίγο και όλα όσα σας καταθέτω εδώ και ώρα, προκύπτουν από το γεγονός ότι οι ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα έχουν αρκετό καιρό να πατήσουν γήπεδο και ειλικρινά, ουδείς μπορεί αν γνωρίζει ποιο πρόσωπο θα παρουσιάσουν στο χορτάρι, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομάδες του Europa League, εκεί όπου δεν υπάρχουν σχεδόν διαφορές μεταξύ των ομάδων.

 

Εν πάση περιπτώσει, εννοείται πως δεν θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα οπότε ας αρχίσουμε με τα φαβορί και άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Σήμερα, έχω Σουντιρόλ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), ΑΕΚ Λάρνακας, Ομόνοια, Ράζα Καζαμπλάνκα Αθλ., Βιτερμπέσε, Λέτσε*, Φους Φατχ Γ. Σπ. Ραμπάτ, Αλεσάντρια, Ντεπορτίβο Σάπρισα*, Μουνισιπάλ Λιμπερία, Ουν. Ντε Κόστα Ρίκα, Χερεντιάνο, Βάσκο ντα Γκάμα, Ιντεπ. Μεντεγίν, Κερετάρο (με κάλυψη στο «Χ»), Σάντος Λαγκούνα  (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Πούμας και αύριο, Αλ Ταβούν, Αλ Τζαζίρα, Αλ-Νασρ, Σοσιεδάδ (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Αρσεναλ*, Νάπολι, Λα Εκιδάδ.

 

Τips:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε στον τομέα και των ειδικών στοιχημάτων τώρα και σε ό,τι αφορά στα «Ν/, σημειώστε σήμερα τις περιπτώσεις των Σουντιρόλ (με 1-0 και 0-0 σκορ), Βιτερμπέσε (με 1-0 και 2-0 σκορ), Λέτσε (με 1-0 σκορ), Απόλλων Λεμεσού (με 0-3 σκορ), Φους Φατχ Γ. Σπ. Ραμπάτ (με 1-0 σκορ), Πούμας (με 2-0 σκορ) και  αύριο με το καλό, αυτές των Φούλαντ (με 1-0 και 0-0 σκορ), Πετροζέτ (με 0-1 και 0-0 σκορ), Αλ-Νασρ (με 2-0 σκορ), Αρσεναλ (με 0-2 σκορ) και τέλος, Λα Εκιδάδ (με 1-0 εκεί σκορ).

 

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ                                 G/G

ΠΟΥΜΑΣ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ                                                     1 – Ν/G

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ                                                  2

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Πούμας και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΑΛ ΙΤΤΙΧΑΝΤ ΑΛ ΣΑΚΑΝΤΑΡΙ – ΕΛ ΝΤΑΚΛΙΕ                          Χ

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ                              Χ

ΑΛ ΤΑΒΟΥΝ – ΑΛ ΚΑΝΤΙΣΙΓΙΑ                                            1

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ                           Χ

ΣΕΛΤΙΚ – ΖΕΝΙΤ                                                              Χ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ                                           Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΙΤΤΙΧΑΝΤ – ΜΠΕΡΚΑΝΕ                                                     Χ

ΦΟΥΣ ΦΑΤΧ Γ. ΣΠ. ΡΑΜΠΑΤ – ΒΙΝΤΑΝΤ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ         1

ΑΛΕΣΑΝΤΡΙΑ – ΡΕΝΑΤΕ                                                     1

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ                                               Χ

ΑΤΛΑΝΤΕ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ                                                     Χ

ΤΑΜΠΙΚΟ ΜΑΔΕΡΟ – ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ                               Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Από «G/G» μεριά, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα σήμερα τις Γουαδαλούπε ΦΚ (με 1-1 σκορ), Ντεπορτίβο Σάπρισα (με 1-2 σκορ), Χερεντιάνο (με 1-2 σκορ), Λίβερπουλ (με 1-2 και 1-1 σκορ), Ρεάλ Μαδρίτης (με 1-1 και 2-2 σκορ), Σάντος Λαγκούνα (με 2-1 και 1-1 σκορ) και Πουέμπλα (με 1-1 και 2-1 σκορ) και αύριο πλέον, τις Γκόα (με 1-1 και 2-2 σκορ), Ντόρτμουντ (επίσης με 1-1 και 2-2 σκορ), Μίλαν (με 1-2 και 1-1 σκορ), Λυών (με 2-1 και 1-1 σκορ) και Λάτσιο μετά, με 1-2 και 1-1 εκεί για τελικό αποτέλεσμα.

 

X