ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δανιηλίδης: «Το όραμα έγινε πράξη»

Δανιηλίδης: «Το όραμα έγινε πράξη»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Γιαννιτσά στη Metrosport για τη συγχώνευση με την Αναγέννηση, την ονομασία και το νέο σήμα

Την Κυριακή οριστικοποιήθηκε το deal ανάμεσα στον Α.Σ. Γιαννιτσά και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπως μεταφέρθηκε και στο χθεσινό φύλλο.

 

«Ηταν όραμα, το οποίο έγινε πράξη. Θέλαμε να κάνουμε μία ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την ιστορία της πόλης, αλλά και συνάμα της παλιάς Αναγέννησης. Η τελευταία κουβέντα έφερε αποτέλεσμα με τον κ. Σαββουλίδη και τον ευχαριστώ πολύ.

 

Βάλαμε μπροστά την ιστορία του συλλόγου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την εξέλιξη», σημείωσε μέσω της «Μ» ο πρόεδρος του Α.Σ. Γιαννιτσά, Τέο Δανιηλίδης. Ο ίδιος θα παραμείνει φυσικά στην προεδρία. «Υπάρχει ξεσηκωμός στην πόλη. Ευελπιστούμε να γίνει η αναγέννηση, την οποία ευελπιστούμε», πρόσθεσε ο Δανιηλίδης.

 

 

Ονομασία και σήμα

 

 

Ο Α.Φ.Μ. θα είναι του Α.Σ. Γιαννιτσά. Οσο για την ονομασία; «Το πιο πιθανό είναι το Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών. Θα το δούμε, αλλά είναι το επικρατέστερο. Το σήμα θα αλλάξει. Εντός του μηνός πιστεύω ότι θα έχουμε τελειώσει», υποστήριξε ο πρόεδρος του συλλόγου. Χθες έγινε η νέα προπόνηση. Ουσιαστικά, η ομάδα της Πέλλας μπαίνει σε εβδομάδα προσαρμογής, με εργομετρικά και εξετάσεις. «Παρών» έδωσαν και οι Γκαρακλίδης, Σούκιας, οι οποίοι αποτελούν τα νέα αποκτήματα, αλλά και έξι νεαροί από τα τοπικά, τα οποία έχουν αποκτηθεί. Ισως γίνουν προσθήκες και στο συμβούλιο.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

 

 

X