ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χτυπάει καμπανάκι ο Ερέρα

Χτυπάει καμπανάκι ο Ερέρα

Προβληματισμένος ο Ισπανός τεχνικός από τον τρόπο που προσεγγίζουν οι παίκτες του τα παιχνίδια

 

Για πρώτη φορά μετά από παιχνίδι του Αρη που ο Πάκο Ερέρα είναι τόσο σκεπτικός. Κατά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα κάθισε και ανάλυσε με τους συνεργάτες του (σ.σ. Τέλμο ντε Αντρές και Αντώνη Λυκούρη) το παιχνίδι και οι εκφράσεις του πρόδιδαν έντονο προβληματισμό. Λογικό, αφού είδε την ομάδα του να πληρώνει για δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο.

 

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Ισπανό προπονητή είναι 1) η έλλειψη σταθερότητας που παρουσιάζει ο Αρης (κυρίως) μακριά από την έδρα του και 2) η λανθασμένη προσέγγιση των αγώνων.

 

Η δική του προσέγγιση, από την άλλη, ήταν πολύ σωστή. Είπε το αυτονόητο, ότι το παιχνίδι είχε δύο αναγνώσεις για τον Αρη. Στην πρώτη, οι κιτρινόμαυροι καλούνται στο διάστημα της διακοπής να βρουν την εξήγηση στα «χαμένα» ημίχρονα. Η δεύτερη ανάγνωση αφορά και ορισμένες από τις βασικές του επιλογές. Δεν έγινε τυχαία η αντικατάσταση του Μπάσα, αφού ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και η αλήθεια είναι πως ο Αλβανός μέσος παρουσιάζει αστάθεια στο παιχνίδι του. Ενώ αυτή του Τζανακάκη έγινε καθαρά για λόγους τακτικής, αφού ο Κωνσταντινίδης είναι πιο επιθετικό μπακ. Είναι γεγονός πάντως ότι ο Ερέρα ετοιμάζεται να χτυπήσει το καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές, αφού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα τους και θα πρέπει να αλλάξει πολλά μέχρι να αρχίσουν τα ντέρμπι. Το θετικό για τον Ισπανός είναι πως η διακοπή τον ευνοεί προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά αν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές.

X