ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο χρόνος τελειώνει για τον Ηρακλή

Ο χρόνος τελειώνει για τον Ηρακλή

Η έλλειψη λύσεων σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο δυσχεραίνει την κατάσταση στους κυανόλευκους

Καθημερινά ολοένα και πιο ασφυκτική γίνεται η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή ελλείψει διοικητικών και οικονομικών λύσεων για τη νέα χρονιά και την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι κυανόλευκοι.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και ουδείς γνωρίζει αν και που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής τη σεζόν 2019-20. Με το εφιαλτικό, πλην πολύ πιθανό, σενάριο της αποχής από κάθε Πρωτάθλημα να πλανάται πάνω από τη Μίκρα. Μιλώντας στη «Μ» μέλος της επιτροπής που έχει συστηθεί για την εξεύρεση λύσης τονίζει ότι μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας, το αργότερο έως το επόμενο δεκαήμερο είναι απαραίτητο να βρεθεί λύση.

 

Σε διαφορετική περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολο να δηλώσει συμμετοχή ο Ηρακλής σε κάποια κατηγορία, με δεδομένο ότι χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για μεταγραφές, προετοιμασία και «χτίσιμο» ενός ανταγωνιστικού συνόλου που δεν θα αποτελέσει απλά και μόνο μία συμμετέχουσα ομάδα στο Πρωτάθλημα που θα επιλέξει να βρίσκεται.

 

Κάτι ανάλογο βεβαίως συνέβη προ διετίας όταν και με διαδικασίες… fast track και εντός μηνός φτιάχτηκε μία ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που στο τέλος της χρονιάς κατάφερε να προβιβαστεί στη Football League. Αυτή η υπέρβαση όμως γίνεται κατανοητό ότι δεν μπορεί να συμβαίνει εξίσου επιτυχημένα κάθε φορά…

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)

 

X