ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ

Ακόμη κι αν η απάντηση των ενδιαφερόμενων είναι θετική, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει πολλά σε λίγο χρόνο

 

Η βιασύνη δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, όμως όσο και να μην το θέλει κανείς, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βιαστεί, να προκαλέσει, στον βαθμό που μπορεί, εξελίξεις ώστε να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το “θολό” τοπίο.

 

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του “ερασιτέχνη” γνώριζαν εκ προοιμίου ότι η γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, δεν θα μπορούσε να περιέλθει σε λεπτομέρειες και πολύ περισσότερο στην ουσία, απλά γιατί η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει στο ελάχιστο, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ για την πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο των εξ Αθηνών ενδιαφερόμενων. Διανύοντας το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου, ουσιαστικά δυο ακριβώς μήνες πριν την περίοδο κατά την οποία, συνήθως, αρχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν αφού δεν έχει την παραμικρή βάση, από την οποία θα επιχειρήσει να ετοιμάσει την ομάδα της επόμενης περιόδου, με εξαίρεση τρία συμβόλαια (Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Σχίζας) που κι αυτά είναι αμφίβολο αν θα έχουν κάποια αξία, αν η ΚΑΕ δεν καταφέρει να βρει τις λύσεις που αναζητά.

 

Ο χρόνος λοιπόν δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ που σε διάστημα δύο μηνών θα πρέπει να κλείσει το ζήτημα του μάνατζμεντ, να βρει λύσεις στο οικονομικό, να διευθετήσει ή τουλάχιστον να πετύχει κάποιου είδους ρύθμιση των οφειλών προς τους παίκτες που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ομάδας και βέβαια να κλείσει το θέμα προπονητή και να οικοδομήσει ένα ρόστερ που θα του επιτρέψει να παραμείνει ανταγωνιστικός σε τρία “μέτωπα”. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν που ο διαθέσιμος χρόνος φαίνεται λίγος. Γι' αυτό και -όπως ειπώθηκε και χθες στο περιθώριο της γενικής συνέλευση του “ερασιτέχνη”- θα πρέπει οι διαδικασίες να αρχίσουν να γίνονται πιο γρήγορες.

 

Γιατί ακόμη κι αν η απάντηση που περιμένει ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα από τον εκπρόσωπο των ενδιαφερόμενων είναι θετική, κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων του Α.Σ., θα πρέπει να γίνει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, να ανάψει το “πράσινο φως” ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, να δοθούν οι εγγυήσεις που χρειάζεται ο “ερασιτέχνης” και μετά από όλα αυτά να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/6)

X