ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χρονιά… μάθημα για τον Απόλλωνα Πόντου»

«Χρονιά… μάθημα για τον Απόλλωνα Πόντου»

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης μιλά στη «Metrosport» για τους λόγους, που δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου...

Ο Απόλλων Πόντου δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Η ομάδα είχε όντως ως στόχο την άνοδο από την αρχή της χρονιάς και θεωρώ ότι η σεζόν δεν θεωρείται πετυχημένη», θα πει αρχικά ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, μέσω της «Metrosport».

 

 

«Εγιναν πράγματα, που δεν περίμενε»

 

 

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους «κοκκινόμαυρους» και τοποθετήθηκε για τα όσα βίωσε στην ομάδα της Καλαμαριάς. «Πιστεύω, ότι ο κόουτς έμαθε απ’ αυτό, όπως και όλοι μας.

 

Εγιναν ορισμένα πράγματα, τα οποία δεν τα περίμενε. Για παράδειγμα, η διαιτησία σε ορισμένα παιχνίδια δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Οπως στο ματς με τον Αρη, αλλά με τη Δόξα στη Δράμα. Βέβαια, ποια ομάδα δεν έχει; Λίγο πολύ, ως ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα είμαστε πίσω στον τομέα της διαιτησίας. Βλέπουμε τι γίνεται και στη Super League».

 

 

«Εδρα αναξιοποίητη»

 

 

Γιατί δεν κατάφερε ο Απόλλων να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου; Τί δεν πήγε καλά, πέρα από τη διαιτησία; «Πιστεύω ότι ήταν χρονιά… μάθημα για τον Απόλλωνα. Σίγουρα, δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας όσο θα θέλαμε και όσο θα έπρεπε. Αν χωρίζαμε τη χρονιά σε τέσσερα κομμάτια, με τον πρώτο και δεύτερο γύρο να χωρίζονται σε δύο περιόδους, το τρίτο και τέταρτο κομμάτι ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

 

Κάναμε σερί αγώνων με νίκες και ταυτόχρονα ξεφύγαμε από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρέθηκε η ομάδα.

 

Αλλωστε, η Β’ εθνική έτσι είναι. Αν δεν είσαι πειστικός και δεν κάνεις σερί αγώνων με νίκες ή δεν είσαι αποτελεσματικός μπορεί και να την πληρώσεις στο τέλος».

 

 

«Καλύτερη ομάδα»

 

 

Ο έμπειρος μέσος μίλησε μα καλά λόγια για το ρόστερ και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

 

«Θεωρώ ότι το ρόστερ του Απόλλωνα ήταν από τα καλύτερα της κατηγορίας, γι’ αυτό και δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ενώ η ομάδα διαθέτει έναν έμπειρο τεχνικό. Είμαι σίγουρος ότι θα εμφανίσει καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά. Δεν μιλώ ως παίκτης του Απόλλωνα, αλλά μιλώ γενικότερα ως φιλοσοφία».

 

Οσο για τον ίδιο και τη νέα σεζόν; «Δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης, όπως και με όλους. Η ομάδα είναι σε στάση αναμονής. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει», κατέληξε ο Τσεμπερίδης.

X