ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την υποψηφιότητά της μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της σχετικά με τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή

Στην απόσυρση της υποψηφιότητας της από τις εθνικές εκλογές προχώρησε, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.06.2019), η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της σχετικά με τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, στο πλαίσιο της… καταιγίδας μετατάξεων και διορισμών στη Βουλή.

 

Με παρέμβασή της στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, η κ. Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, από φίλους και συντρόφους, αλλά όχι από τους πολίτες που την άκουσαν να παραδέχεται ότι αξιοποίησε τις γνωριμίες της για να πετύχει τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή.

 

«Δεν μπορώ να επανορθώσω αλλιώς» είπε και ανακοίνωσε την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου! Σημειώνεται ότι αποστάσεις από τη δήλωση της αντιπροέδρου της Βουλής είχε πάρει ο Νίκος Βούτσης (που υπερασπίστηκε τη μετάταξη της πρώην συζύγου του) λέγοντας πως «ο καθένας έχει την ευθύνη όσων δηλώνει».«Να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ: να μη συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές«, είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου, σημειώνοντας πως εντός της ημέρας θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτική ανακοίνωση.

X