ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χρήστο Τερζανίδη, πόσο δίκιο είχες

Χρήστο Τερζανίδη, πόσο δίκιο είχες

Ο Γιώργος Ζαΐρης αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φάνηκε παντελώς απροετοίμαστος για το ντέρμπι

Πριν από μερικές μέρες ο Χρήστος Τερζανίδης μιλώντας στο Μetropolis είχε σημειώσει ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζουν μέσα στη χλίδα και πως δεν επιτρέπεται να μην μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να μην φύγουν από αυτόν αν δεν πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό είδαμε χθες στο γήπεδο και φυσικά είδαμε και άλλα πράγματα.

 

Ο ΠΑΟΚ, ο  ξεκούραστος ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ που πριν από λίγες μέρες είχε δώσει τα πάντα, φάνηκε παντελώς απροετοίμαστος στο παιχνίδι ακόμη και όταν στο 8 της αναμέτρησης βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω. Ηταν εμφανές ότι ο Χιμένεθ θα πήγαινε το ματς στις προσωπικές μονομαχίες και στη δύναμη. Εκεί η ΑΕΚ επικράτησε κατά κράτος. Και ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστικό πλάνο. Μπορεί ο Λουτσέσκου να υποστήριξε προχθές ότι η δική του ομάδα διακρίνεται  για το σύνολο αλλά τέτοιο πράγμα δεν είδαμε. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρει ακέραιη ευθύνη για το ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες. Φώναζε από μακριά ότι ο απαράδεκτος Περουβιανός θα πάρει τη δεύτερη κίτρινη. ΦΩΝΑΖΕ. Και ο Λουτσέσκου τον άφησε μέσα. Φώναζε επίσης από το 8’ και μετά όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες ότι ο Ελ Καντουρί έπρεπε να είχε βγει για να μπει ο Μπίσεσβαρ ώστε να βγάλει μια κάθετη μπαλιά. Δεν το έκανε.

 

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη, έβγαλε ψυχή απέναντι στους καλομαθημένους παίκτες και απέναντι σε έναν προπονητή, άτολμο και αδύναμο να προβλέψει αυτά που έβλεπαν όλοι από το γήπεδο και από την τηλεόραση. Αυτός ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε όχι γιατί έχασε ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ αλλά γιατί απέδειξε ότι δεν έχει αγωνιστικό πλάνο και είναι ένα πραγματικό σκορποχώρι. Και η αποβολή του Μπίσεσβαρ, δείχνει ένα πράγμα (όπως και αυτή του Σαμπράνο). Ότι δεν υπάρχουν κανόνες στα αποδυτήρια, ο κάθε παίκτης μπορεί να εκνευρίζεται, να αποβάλλεται, να κάνει ότι γουστάρει. Αλλωστε γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν συνέπειες. Καλομαθημένοι οι παίκτες και σε συνεχη ασυλία ο Λουτσέσκου.

 

 

X