ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χρυσάφι» στα πόδια του Βέρνμπλουμ

«Χρυσάφι» στα πόδια του Βέρνμπλουμ

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ο ΠΑΟΚ να επιμείνει ως το τέλος και η προσφορά στον Σουηδό μέσο ανέβηκε εντυπωσιακά

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει επιλεγεί ως η καλύτερη λύση για τη θέση του μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός έχει όλο το πακέτο που ψάχνουν στην Τούμπα: Ποιότητα, εμπειρία, προσωπικότητα, χαρακτήρα μαχητή.   

 

Γι’ αυτό και στη διπλή σύσκεψη που έγινε την Τρίτη, πριν ο Ιβάν Σαββίδης αναχωρήσει για το Ροστόφ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους συνεργάτες του να πάνε μέχρι τέλους την συγκεκριμένη υπόθεση, να εξαντλήσουν τις πιθανότητες ο Πόντους Βέρνμπλουμ να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

 

Χθες Τετάρτη (13/6), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης που έχει απευθείας επαφές με την πλευρά του 32χρονου Σουηδού, προχώρησαν σε νέα βελτιωμένη πρόταση.

 

Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», φτάνει τα 5.000.000 ευρώ για τρία χρόνια συν μπόνους μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ποσό. Ουσιαστικά, η οικογένεια Σαββίδη προσφέρει πάνω από  1,7 εκατ. ευρώ ετησίως στον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ που αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπει στους ομίλους του Champions League, θα ανέβει σε ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο.

 

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία την υπόθεση Βέρνμπλουμ, αφού εκτιμούν ότι ο Σουηδός έχει πάρει το μήνυμα του πόσο πολύ τον θέλουν στην Τούμπα και πόσο υψηλές είναι οι φιλοδοξίες που υπάρχουν.

 

Η πίστη που υπάρχει στον Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την επίτευξη συμφωνίας φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχει διαρρεύσει κανένα άλλο όνομα που θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική λύση για την θέση του μέσου.   

 

Στην Τούμπα περιμένουν μέχρι αύριο να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση Βέρνμπλουμ και ευελπιστούν ότι η απάντηση που θα πάρουν από τους εκπροσώπους τους θα είναι θετική.    

 

Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (14/6/2018)  

X