ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Χωρίς κόσμο το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Ένωση και θα εκτίσει την ποινή στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά

Επιμέλεια: Παναγιώτα Χαλκιά

 

Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Καματερό λόγω τιμωρίας.

 

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η Ένωση για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με το Σεριφάτο Αιγίου και θα στερηθεί τους οπαδούς της στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

 

Αντίθετα, οι φίλοι της Ένωσης θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την ομάδα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Δικέα για το Κύπελλο.

 

Αναλυτικά:

 

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

 

1) Στο αθλητικό σωματείο «A.E.K.», επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική ημέρα από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

 

2 α) Στο αθλητικό σωματείο «A.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή του μηδενισμού στο συγκεκριμένο αγώνα που διεξαγόταν στις 15-10-2016 στο γήπεδο ΕΑΝΚΙ στα Ιωάννινα και την αφαίρεση ενός (1) βαθμού από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.

 

β) Στον αθλητή του Σωματείου, «A.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Σπυρίδων ΖΑΜΠΑΛΑ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού της συμμετοχής του από αγώνες χειροσφαίρισης για δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

 

3) Στον αθλητή του Σωματείου, «A.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Θεοφάνη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, επιβλήθηκε ποινή της έγγραφης επίπληξης.

 

4) Στον αθλητή του Σωματείου, «Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ» Αριστοτέλη ΦΑΧΟΥΡΙΔΗ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

 

5) Στον αθλητή του Σωματείου, «Α.Ο ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ » Νικόλαο ΡΙΓΑΝΑ, απαλλάσσει από την τέλεση του πειθαρχικού αδικήματος για το οποίο κατηγορείται.

 

6) Στον αθλητή του Σωματείου, «Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» Παναγιώτη ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ - ΠΑΝΤΑΖΗ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

 

7) Στον αθλητή του Σωματείου, «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑ 86» Γεώργιο ΚΟΥΡΤΙΔΗ, απαλλάσσει από την τέλεση του πειθαρχικού αδικήματος για το οποίο κατηγορείται.

 

Το φύλλο αγώνα με αντίπαλο του Σεριφάτο ανέφερε: «Στο 37:05 του παιχνιδιού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλος από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Ο ίδιος φίλαθλος πέταξε προς τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας ένα κουτί γεμάτο μπύρα χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον. Με την παρέμβαση των παικτών, των συνοδών της ΑΕΚ, αλλά και της αστυνομίας, ο φίλαθλος επέστρεψε στην κερκίδα και το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 4 λεπτά καθυστέρηση.

 

Στο 44:20 από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, πετάχτηκαν δύο κουτάκια μπύρας και μερικά πλαστικά ποτήρια καφέ στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάλι να τραυματίσουν κάποιον. Χρειάστηκε 10 λεπτά να διακοπεί το παιχνίδι, ώστε με την παρέμβαση της αστυνομίας, των ΜΑΤ και των συνοδών της ΑΕΚ να αποκατασταθεί η τάξη και να συνεχιστεί το παιχνίδι».

X