ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χωρίς Γκος κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς Γκος κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Αμερικανός ηγέτης του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις όμως αποφασίστηκε να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα με τη Βόννη

 

Η δήλωση του Ηλία Παπαθεοδώρου περί μη ρίσκου με τον Φιλ Γκος θα εφαρμοστεί τελικά στην πράξη. Ο Αμερικανός είναι πια σωματικά έτοιμος όμως προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

 

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες στο «παλατάκι» και άρχισε τη μίνι προετοιμασία δύο προπονήσεων για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα νέα ήταν τα προσδοκώμενα σχετικά με τον Φιλ Γκος που συμμετείχε στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας δείχνοντας ότι άφησε οριστικά πίσω του τη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Μπαχτσεσεχίρ στην περίοδο προετοιμασίας. Λογικά θα είναι και σήμερα παρών στην προπόνηση όμως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι θα μείνει έξω από την αποστολή που θα φύγει σήμερα για την Αθήνα.

 

Στον Δικέφαλο θεωρούν ότι μετά από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων, η συμμετοχή σε δύο προπονήσεις δεν είναι αρκετή για να τον καταστήσει έτοιμο για ένα παιχνίδι με αυτές τις απαιτήσεις. Σε τελική ανάλυση, το παιχνίδι με την ΑΕΚ βαθμολογικά, μπορεί να έχει μικρότερη σημασία από αυτόν που θα ακολουθήσει την Τρίτη στο «παλατάκι» με τη Βόννη για το BCL. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου λοιπόν αποφάσισε η επανεμφάνιση του Γκος να γίνει στη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

 

Με αυτό το δεδομένο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με τη σύνθεση που παρατάχθηκε στη Βενετία.

X