ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χωρίς άγχος και με νέο «προφίλ» στη Σπάρτη

Χωρίς άγχος και με νέο «προφίλ» στη Σπάρτη

Με έξι νέα πρόσωπα και μοναδικό κίνητρο την πρώτη θέση ο Αρης σήμερα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας

 

Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, ο Αρης επιστρέφει σήμερα (17:00, Metropolis 95,5) σε ρυθμούς Πρωταθλήματος και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπάρτης.

 

Περισσότερο για λόγους γοήτρου, αλλά και για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης, το μοναδικό κίνητρο που απέμεινε να κρατάει… ζεστούς τους ποδοσφαιριστές μέχρι το φινάλε.

 

Χωρίς το άγχος της ανόδου πλέον, ο Δημήτρης Σπανός βλέπει ως ευκαιρία την τελευταία τριάδα αγώνων για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που είτε ήταν εκτός πλάνων είτε δεν κατέστη δυνατό για λόγους τακτικής να χρησιμοποιηθούν στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια. Με αυτό το σκεπτικό κατέστρωσε τα πλάνα του για τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία.

 

Με βάση τα όσα έδειξε τις προηγούμενες ημέρες, τα νέα πρόσωπα συγκριτικά με το τελευταίο ματς στην Άρτα θα είναι έξι. Η τετράδα της άμυνας, μπροστά από τον Καντιμοίρη, θα αποτελείται από τους Τζανακάκη, Μαραγκό, Δεληζήση, Κανακούδη (σ.σ. από δεξιά προς αριστερά). Στη μεσαία γραμμή ο Μουμίν επανέρχεται στο βασικό σχήμα, με τον Νίκιτς να διατηρεί τη θέση του, έχοντας μπροστά τους, στο «10» τον Χαντί. Ο Διαμαντόπουλος θα τοποθετηθεί στην αιχμή του δόρατος, ενώ στα άκρα οι Πασάς και Μπαργκάν έχουν τον πρώτο λόγο.  

X