ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου θα τα καταφέρουν αν...»

Χιμένεθ: «Οι παίκτες μου θα τα καταφέρουν αν...»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου

Αποστολή: Γιώργος Ζαϊρης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης, Χρύσανθος Δοβλέτογλου, Χάρης Δημαράς Σίγουρος ότι εάν οι παίκτες δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους θα κατακτήσουν το τρόπαιο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον καθιερώμενο τελικό.

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας ότι είναι μια καλή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και είναι ένα βήμα πριν από το νταμπλ.

 

Επιπλέον, τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η Ένωση δεν άξιζε να χάσει στον πρώτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ έχασε δίκαια τον δεύτερο.

 

Τέλος, επισήμανε ότι ποτέ δεν χάνει αυτός που πάντα προσπαθεί να κερδίσει.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τι έχει αλλάξει στις δύο ομάδες σε σχέση με τους προηγούμενους τελικούς: «Αυτό που κάνω είναι να επικεντρώνομαι στους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Δεν έχω τη διάθεση να μπω σε δημόσια συζήτηση – ανάλυση του αντιπάλου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μία καλή ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει φτάσει στον τελικό».

 

Για το αν περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν εγωισμό: «Δεν μπορέσαμε να κερδίσαμε τον πρώτο τελικό, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τον δεύτερο. Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία, κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε τον τελικό ως έναν τελικό και το ποδόσφαιρο θα επιλέξει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

 

Για το ότι η ΑΕΚ πέρσι μπήκε στον τελικό με το μυαλό στα πανηγύρια αλλά τώρα μοιάζει έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις: «Είμαι πεπεισμένος ότι αν οι ποδοσφαιριστές μου βγουν στο γήπεδο και είναι 100% αυτοί που πρέπει να είναι, θα τα καταφέρουν. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα γιατί κάθε μέρα προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της. Ποτέ δεν χάνει αυτός που πάντα προσπαθεί να κερδίσει».

X