ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χαιρόμαστε που άρεσε στον κόσμο, χθες ήρθε ο πρώτος καναπές!»

«Χαιρόμαστε που άρεσε στον κόσμο, χθες ήρθε ο πρώτος καναπές!»

Ο Νίκος Υψηλάντης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη ανταπόκριση που έχει καμπάνια προώθησης των διαρκείας «Φέρε τον καναπέ σου».

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Υψηλάντης και αναφέρθηκε στη νέα καμπάνια προώθησης των διαρκείας «Φέρε τον καναπέ σου».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τηλεοπτικό σποτ: «Χαίρομαι πολύ που άρεσε στον κόσμο. Ο σκοπός μας ήταν αυτός. Διότι πολύ μαυρίλα έπεσε τον τελευταίο καιρό. Θέλαμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τον δικό μας κόσμο και γενικά να περάσουμε το μήνυμα πως η ζωή θέλει χιούμορ. Είναι κρίμα που μιλάω εγώ και όχι οι άνθρωποι που το σκέφτηκαν. Η καμπάνια είναι μια ακολουθία από σποτ, τα οποία από εβδομάδα θα υποστηριχθούν από ηχητικά σποτ για να υπάρχει η επικοινωνία και στο ραδιόφωνο».

 

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Πιάνει τόπο. Χθες ήρθε και ο πρώτος καναπές στη Μίκρα. Υπήρξε άνθρωπος που έφερε τον καναπέ του! Αναρτήθηκε και στο instagram η σχετική φωτογραφία. Δεν είναι στημένο! Περιμέναμε ότι κάποιος θα έφερνε κάτι και πράγματι χθες προς το απόγευμα ήρθε ο πρώτος καναπές. Κάποιος μας ρώτησε αν δεχόμαστε πολυθρόνα που αναδιπλώνεται. Χαιρόμαστε πολύ διότι πέρα από την καμπάνια για τα διαρκείας, οι καναπέδες θα πάνε για καλό σκοπό. Η απάντηση σε όλους είναι φέρτε οτιδήποτε πάνω στο οποίο κάθεστε και βλέπετε τον Ηρακλή».

 

X