ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χέρι – χέρι» με την εταιρία Dimand

«Χέρι – χέρι» με την εταιρία Dimand

Την κατασκευή του γηπέδου της Λάρισας το οποίο είναι σύγχρονο, είχε αναλάβει γνωστή εταιρία η οποία συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ

Από χθες ξεκίνησε επί της ουσίας η διαδικασία για τις άδειες τις οποίες ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου μετά το τέλος της φετινής σεζόν να αρχίσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, όπως αποφάσισαν οι Ιβάν Σαββίδης, Θανάσης Κατσαρής και Δημοκράτης Παπαδόπουλος στην ΠΑΟΚτσήδικη σύσκεψη η οποία έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Τούμπα. Όπως ακριβώς ζήτησε ο μεγαλομέτοχος, οι στενοί του συνεργάτες άρχισαν την αλληλογραφία προς τους αρμόδιους φορείς για να προχωρήσουν βήμα προς βήμα το όλο project.

 

Όπως είχαμε αναφέρει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Μ» ο ΠΑΟΚ έχει στενή συνεργασία με την εταιρία Dimand, οι εκπρόσωποι της οποίας έχουν την τεχνογνωσία για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου. Θυμίζουμε πως η προαναφερθείσα εταιρία, είχε καθοριστική συμβολή στην ανέγερση του νέου γηπέδου της Λάρισας καθώς και στην κατασκευή του νέου Καραϊσκάκη.

 

Σε αυτή τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Dimand, την εποπτεία όλων των τελικών ενεργειών, την έχουν οι επιτελείς της ΠΑΕ. Αυτό πρέπει να διευκρινιστεί για να μην υπάρξει η παραμικρή παρανόηση. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, για οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, για όλα τα επιμέρους (δεκάδες) θέματα που αφορούν την κατασκευή ενός νέου γηπέδου.

 

Με την αλληλογραφία την οποία άρχισαν να αποστέλλουν από χθες οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ σε δέκα διαφορετικές υπηρεσίες, ζητούν να βγουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, όλες οι άδειες οι οποίες είναι απαραίτητες προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα. Πρέπει να διευκρινίσουμε πως εάν δεν εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες άδειες, δεν πρόκειται να αρχίσουν οι εργασίες στην Τούμπα. Μιλάμε για μεθοδικές κινήσεις οι οποίες προέχουν. Ενδεικτικά τονίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει άδειες από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την αρχαιολογική υπηρεσία, την Πυροσβεστική και αρκετούς ακόμη φορείς. Παράλληλα πρέπει να «τρέξουν» και οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την κατασκευή ενός σύγχρονου πάρκινγκ και για τον συντελεστή δόμησης ο οποίος είναι απαραίτητος για την νέα κατασκευή.

 

Επιπροσθέτως πολλά ακόμη θέματα πρέπει να διευκρινιστούν όταν έρθει η ώρα. Ακόμη και η μετεγκατάσταση των γραφείων της ΠΑΕ, του ερασιτέχνη και αρκετών εκ των τμημάτων τα οποία στεγάζονται στην Τούμπα, πρέπει να προβλεφθεί. Όλα όμως αυτά, θα ξεκαθαρίσουν μετά από μερικούς μήνες, καθώς προέχουν οι άδειες που είναι απαραίτητες για να αρχίσει το έργο.

 

 

 

X