ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χαίρεσαι να τον βλέπεις

Χαίρεσαι να τον βλέπεις

Ο Χρύσανθος Δοβλέτογλου αρθρογραφεί για την εικόνα του ΠΑΟΚ που ήταν ο κύριος στόχος του Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ από τον αγώνα µε τον ΟΦΗ δεν βγήκε κερδισµένος µόνο από το τελικό αποτέλεσµα, αλλά και γιατί ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο κάποια από τα χαρίσµατα που τον διακρίνουν ως οµάδα.

 

Με οργανωµένες, στοχευµένες, γρήγορες επιθέσεις, ο ∆ικέφαλος σε αρκετά σηµεία του χθεσινού µατς πρόσφερε και θέαµα και πραγµατικά χαιρόσουν να τον βλέπεις. Γι’ αυτό και ο Αµπέλ Φερέιρα αµέσως µετά το φινάλε του παιχνιδιού δήλωσε απόλυτα ικανοποιηµένος, τονίζοντας ότι περισσότερο απ’ όλα τον χαροποίησε το γεγονός ότι η οµάδα έδειξε την ταυτότητά της.

 

Ο Πορτογάλος γνωρίζει, πάντως, ότι χρειάζεται ακόµη περισσότερη δουλειά, κυρίως, για να σταθεροποιήσει σε αυτά τα επίπεδα την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ και να µην έχει σκαµπανεβάσµατα, που στον αγώνα µε τον Παναθηναϊκό του κόστισαν δύο πολύτιµους βαθµούς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μίσιτς, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους MVP της φετινής σεζόν.

 

Ο Κροάτης µέσος µοίραζε αρµονικά την µπάλα στους συµπαίκτες του, έχοντας στο ενεργητικό του δύο ασίστ-όνειρο, τις οποίες, όµως, δεν αξιοποίησαν Ληµνιός και Ελ Καντουρί και ένα γκολ µε το µαγικό του δεξί αριστοτεχνικό του πόδι, που, τελικά, χάρισε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από µία δύσκολη έδρα και, µάλιστα, χωρίς να παίξει µε σκοπιµότητα. Αυτό είναι, σίγουρα, δείγµα µεγάλης οµάδας και έτσι θα πρέπει να πορευτεί µέχρι τέλους, αν θέλει να επαναλάβει τον θρίαµβο της κατάκτησης του νταµπλ.

 

Ο στόχος, άλλωστε, που έθεσε ο Αµπέλ Φερέιρα από την πρώτη στιγµή της παρουσίας του στον πάγκο του ∆ικεφάλου ήταν να παρουσιάσει µία οµάδα που, παράλληλα, µε την ουσία θα είναι και ελκυστική.

 

X