ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χατζόγλου: «Υπάρχει οργασμός σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή»

Χατζόγλου: «Υπάρχει οργασμός σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής τα διοικητικά και τη νέα καμπάνια της ομάδας

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Χατζόγλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προώθηση των διαρκείας, την διοικητική οργάνωση και τις γραφειοκρατικές του Τόμ Παπαδόπουλου.

 

Διαβάστε μέρος των όσων είπε:

 

Για τη νέα καμπάνια προώθησης των διαρκείας του Ηρακλή με Κατσαμπή, Τάι, Περόνε και Κλέιτον: «Νομίζω ότι είναι πανέξυπνη η καμπάνια. Απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή ακόμα και σε εκείνους που κάθονται στον καναπέ. Ας τον πάρουν μαζί να τον φέρουν και να τους δώσουμε το διαρκείας. Θέλουμε να ξυπνήσουμε όλο τον κόσμο και σιγά σιγά να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο».

 

Για την διοικητική οργάνωση: «Υπάρχει οργασμός σε όλα τα επίπεδα και τα τμήματα. Κάθε μέρα γίνονται κινήσεις με γνώμονα το καλό του Ηρακλή. Έχουμε επικοινωνήσει και με τους βετεράνους που τους θέλουμε αρωγούς στην προσπάθεια που γίνεται. Θέλουμε να φέρουμε πίσω όλους τους Ηρακλειδείς. Θέλουμε να δούμε ξανά γεμάτο το γήπεδο».

 

Για τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η ποιότητα της ομάδας ώστε να επιστρέψει ο κόσμος: «Για αυτόν τον λόγο το Σάββατο έχουμε μια πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα αλλά και για την Σούπερ Λιγκ. Όπως και το Κύπελλο που έχουμε κληρωθεί με τον Ατρόμητο και τα Γιάννενα. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να εμψυχώσει τα παιδιά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

 

Για τις δυσκολίες της γραφειοκρατίας που συναντά ο Τομ Παπαδόπουλος: «Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Το παράξενο με αυτή τη χώρα είναι πως όταν έχει τρία παιδιά από τα οποία τα δύο είναι καλά και το ένα κακό, αντί να ασχοληθεί με το κακό για να το κάνει καλό, ασχολείται με τα δύο καλά για να τα κάνει και αυτά κακά. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται σε αυτή τη χώρα. Να βοηθήσουν τον άνθρωπο να ξεπεράσει τις γραφειοκρατικές δυσκολίες του. Αν δούμε ιστορικές ομάδες ξανά στην Σούπερ Λιγκ τότε θα είναι πιο σοβαρό το ποδόσφαιρο».

 

X