ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χατζησαρόγλου: «Αποδεκτή η συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη» (audio)

Χατζησαρόγλου: «Αποδεκτή η συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη» (audio)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας μίλησε στο Metropolis 95.5 για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, και τη δήλωση συγγνώμης του.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου και αναφέρθηκε στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλη αυτή η εικόνα που βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει γιατρειά. Είναι μια άρρωστη κατάσταση που διαιωνίζεται αντί να μειώνεται και δεν αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς ως νέα διοίκηση της ΕΠΟ έχουμε τη διάθεση να αλλάξουμε πολλά στο ποδόσφαιρο. Κάναμε καλές κινήσεις και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την αποδοχή του λαού ότι μπορεί, πλέον, να κερδίζει και ο μικρός, να κερδίζει και ο τυχερός, και ότι οι διαιτητές δεν παρεμβαίνουν. Δυστυχώς, όμως, είχαμε δύο αλλεπάλληλες κακές διαιτησίες που πρόσβαλαν αυτήν την εικόνα».

 

Για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη: «Για την οπλοφορία δεν μπορώ να μιλήσω. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια έκρηξη. Σε όλους τους ανθρώπους έχει συμβεί να έχουν μια τέτοια έκρηξη στη ζωή τους. Μπορεί να μην το έχει ξανακάνει ποτέ στη ζωή του. Διάβασα τη δήλωση συγγνώμης του. Όλοι έχουμε την υποχρέωση να συγχωρούμε τους ανθρώπους για τα λάθη τους. Τουλάχιστον για εμένα, η συγγνώμη του Ιβάν Σαββίδη είναι αποδεκτή».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X