ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χάτζι σε Λουτσέσκου: «Ας πάει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τα πιστόλια»

Χάτζι σε Λουτσέσκου: «Ας πάει στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τα πιστόλια»

Ο θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον προπονητή και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ

Σφοδρή επίθεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στον Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε με δηλώσεις του στη ρουμανική ιστοσελίδα mediafax.ro ο Γκεόργκι Χάτζι.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την Εθνική Ρουμανίας Κ21 και υποστήριξε πως παρά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήμαυος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Πρόσθεσε μάλιστα πως η συγκεκριμένη γενιά παικτών δεν αποτελεί σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο.

 

Η τοποθέτηση αυτή δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του «Μαραντόνα των Καρπαθίων» που επιτέθηκε με σφοδρότητα τόσο στον προπονητή του ΠΑΟΚ όσο και στον Ιβάν Σαββίδη κάνοντας λόγο για οπλοφόρους και πιστόλια.

 

«Δεν ξέρω γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά.

 

Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας».

 

Ο Χάτζι συνέχισε να επιτίθεται σε Λουτσέσκου και Σαββίδη προσθέτοντας:

 

«Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία, την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ό,τι είναι δίπλα του».

 

X