ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χατζάρας: «Θα πρέπει να βρει και μόνος του τροφή ο Πρίγιοβιτς»

Χατζάρας: «Θα πρέπει να βρει και μόνος του τροφή ο Πρίγιοβιτς»

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε για τους Πρίγιοβιτς, Κουλούρη και Γιουνές και τις επιδόσεις τους μέχρι τώρα

Σίγουρος ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι ο Σέρβος επιθετικός θα πρέπει να βρει και μόνος του τροφή.

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ένας περιφερειακός φορ που δείχνει ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα και θα μπορούσε να επιστρέψει στο Δικέφαλο.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στο Χαμζά Γιουνές επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης και θα πρέπει να σταθεροποιήσει τις καλές του εμφανίσεις.  

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ποιος θα βρει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σέντερ φορ που είναι στους πρώτους σκόρερ τους πρωταθλήματος και αυτό είναι καλό».

 

Για Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι παίκτης περιοχής και όταν υπάρχουν μπαλιές τότε θα έχει πολλά γκολ. Άμα πεινάει θα πρέπει να βρει και μόνος του τροφή».

 

Για τον Κουλούρη: «Είναι πιο περιφερειακός, ο άλλος είναι περιοχής. Δείχνει ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα γιατί μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ως πρώτη λύση αλλά..»

 

Ως λύση ανάγκης: «Ναι»

 

Για Γιουνές: «Παίζει πρώτη φορά σε σύλλογο με τόση πίεση όπως ο Άρης. Πρέπει να σταθεροποιήσει τις καλές του εμφανίσεις. Θα δείξει στο πρωτάθλημα τι μπορεί να κάνει».

 

 

 

 

X