ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χαρούμενος όταν επιβραβεύομαι για τη σκληρή δουλειά» (video)

«Χαρούμενος όταν επιβραβεύομαι για τη σκληρή δουλειά» (video)

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε στη «Μ» για το φιλικό κόντρα στην Αντβέρπ και τη δουλειά που έχει κάνει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν από τους ελάχιστους που διακρίθηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Αντβερπ. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε αλλά και η όλη παρουσία και διάθεση του στον αγωνιστικό χώρο.

 

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε χαρούμενος για την προσπάθεια που έχει κάνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που είναι και το πρώτο του με τους ασπρόμαυρους: «Εγώ προετοιμάζομαι σκληρά για τη σεζόν που θα έρθει. Αν σκοράρει ένας παίκτης, αυτό αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά που κάνει κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είμαι λοιπόν χαρούμενος που επιβραβεύομαι για τη σκληρή δουλειά» και συνέχισε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή που παίζει στην επίθεση είναι σημαντικό να σκοράρει.

 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να εκτελεί σωστά τις εντολές του προπονητή του και να βοηθά τους συμπαίκτες του. Δεν θα βάλω εγώ το βαθμό σε μένα, υπάρχει η επιβράβευση από τον προπονητή και αυτό με κάνει χαρούμενο. Ο Λάζαρος  σχολίασε και την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό φιλικό (ήττα με 3-1 από την Αντβερπ): «Ηταν το πρώτο ενενηντάλεπτο που παίξαμε ως ομάδα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση αλλά το ζητούμενο για εμάς είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο στα επίσημα ματς που θα έρθουν». 

 

Τέλος ρωτήθηκε για το προσεχές ματς με τη Βασιλεία: «Ως ομάδα είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά μένει να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στη Βασιλεία». 

 

X