ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χάρης Βλάχος: «Καλοί άνθρωποι καλοί αθλητές»

Χάρης Βλάχος: «Καλοί άνθρωποι καλοί αθλητές»

Φινάλε για την ακαδημία του ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας

Εκλεισε η αγωνιστική περίοδος για την ακαδηµία του ΠΟ Μαλακοπής και ο υπεύθυνος της ακαδηµίας Χάρης Βλάχος επισήµανε: “Ηταν µια πολύ καλή χρονιά για την οµάδα. Εφτασε να έχει 165 παιδιά στην ακαδηµία και να µετέχει µε 15,16 τµήµατα στα Πρωταθλήµατα της ΕΠΣ Μακεδονίας και σε τουρνουά.
Είµαστε χαρούµενοι που παίκτες µας είναι στόχοι οµάδων µεγαλύτερων ακαδηµιών όπως οι Τάγκου και Κουζούδης.

 

 

Με το ίδιο σκεπτικό θα δουλέψουµε και την επόµενη χρονιά. Σε δώδεκα παιδιά αντιστοιχεί ένας προπονητής ώστε να µπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιδικού ποδοσφαίρου. Αψογη ήταν η συµπεριφορά των γονέων στα εκατοντάδες παιχνίδια που µετείχαµε όλο τον χρόνο.

 

 

Στόχος είναι να γίνουν τα παιδιά καλοί άνθρωποι, καλοί αθλητές και αν µπορέσουν κάποιοι από αυτούς να παίξουν στην πρώτη οµάδα και να παίξουν και σε οµάδες µεγαλύτερων κατηγοριών”. Προπονητές ήταν οι Χάρης Βλάχος, Νίκος Μπογδάνος, Βασίλης Πηρουνάκης, Αλέξης Γούλας, Ιάσων
Ράπτης, Μιχάλης Τζάτζης, Κώστας Σιδέρης, Στέλιος Ιωαννίδης, Θοδωρής Κωφός. Τέσσερα τµήµατα του ΠΟ Μαλακοπής πήραν µέρος σε διεθνές τουρνουά στα γήπεδα του Μάττα που διοργάνωσαν οι Κώστας Γιότκος και Στέλιος Ζιώγας. Στις 2 Σεπτεµβρίου επαναρχίζουν τα µικρότερα τµήµατα της ακαδηµίας του ΠΟ Μαλακοπής και στις 19 Σεπτεµβρίου τα µεγαλύτερα τµήµατα.

X