ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χάρης Ρώμας: «Δεν ακούω πια την Ελένη Ράντου σε τίποτα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρης Ρώμας: «Δεν ακούω πια την Ελένη Ράντου σε τίποτα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλα όσα είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

 

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

 

 

Όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια, πως είναι ένας ρόλος που δε θα μπορούσε να κάνει σήμερα, ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε ελαφρώς...

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ηθοποιός: 

 

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δε θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά, χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα, αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δε θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δε θέλει, εμείς κάνουμε το ''Καφέ'' με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν, που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Δε σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δε θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη, γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σα να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μού φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια.

Η Ελένη Ράντου μού είχε πει όταν κάναμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ''Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά, γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

 

 

 

X