ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χαραλαμπίδης στο metrosport.gr: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

Χαραλαμπίδης στο metrosport.gr: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

Ο πρώην πλέον προπονητής της Βέροιας μιλά για την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτελεί παρελθόν από τη Βέροια. Αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας και δεν πρόκειται να βρεθεί στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Αρη (31/1).

 

Μάλιστα, μετά από την απόφαση του, μίλησε στο metrosport.gr για τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

 

«Πού να αντέξεις με τόσα προβλήματα; Εκανα υπομονή τεράστια. Πάλεψα όσο ήταν δυνατό. Εδωσα και έκανα τα πάντα, δημιούργησα καλή ομάδα, που στάθηκε ανταγωνιστικά. Ωστόσο, είδα ότι δεν αλλάζει κάτι. Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει. Εφυγαν παίκτες, μείναμε ελάχιστοι στο ρόστερ, μεταγραφές δεν έγιναν, είχαμε μείνει μόνοι… Τελευταία στο γήπεδο δεν πατούσε κανείς. Τα προβλήματα ήταν πολλά. Ετσι, εξαντλήθηκε η δύναμη και η υπομονή μου», είπε ο πρώην πλέον προπονητής της Βέροιας.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι έξι μήνες απλήρωτος! Πέρα από κάποια χρήματα, που πήρε στην αρχή της συνεργασίας του με τη Βέροια, έκτοτε δεν τακτοποιήθηκε οικονομικά, με συνέπεια να θεωρείται βέβαιη η προσφυγή του κατά της ΠΑΕ.

 

Η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο για τη Βέροια. Πάντως, ο Χαραλαμπίδης ουσιαστικά είχε προειδοποιήσει ότι θα γινόταν αυτό βλέποντας την όλη κατάσταση.

X