ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χαρά και τιμή μου να φορώ τη φανέλα της Βέροιας»

«Χαρά και τιμή μου να φορώ τη φανέλα της Βέροιας»

Ο Αστέριος Μουχάλης μιλά για την επιλογή του να παίξει στη «Βασίλισσα του Βορρά», τη φετινή πορεία, αλλά και το ματς «κλειδί» με τον Αρη Παλαιοχωρίου

Είναι η πρώτη του χρονιά στη Βέροια. Ο λόγος για τον Αστέριο Μουχάλη. Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της «Βασίλισσας» και μιλά στη «Μetrosport» για τις δικές του εντυπώσεις.

 

«Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα. Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι εδώ και να φορώ τη φανέλα της. Η προσαρμογή μου ήταν άμεση. Με βοήθησαν όλοι. Πιστεύω, ότι βοήθησε το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια», τόνισε ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, αλλά και του Απόλλωνα Πόντου.

 

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Μουχάλης αγωνίστηκε στην Α.Π.Ε. Λαγκαδά. Φέτος, ο Μουχάλης έπαιξε και στα 10 πρώτα ματς του Πρωταθλήματος.

 

 

«Παιχνίδι ψυχολογίας»

 

Για τη Βέροια προέχει πλέον το ματς με τον Αρη Παλαιοχωρίου, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες. Ντέρμπι κορυφής εν ολίγοις για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. «Είναι σημαντικό από κάθε άποψη. Βέβαια, δεν θα κρίνει από τώρα το Πρωτάθλημα, αλλά είναι απαραίτητη η νίκη για την ψυχολογία.

 

Συν τοις άλλοις, παίζουμε στην έδρα μας. Υπολείπονται δύο ακόμη παιχνίδια για τις γιορτές και θέλουμε να κερδίσουμε. Η χρονιά εξελίσσεται καλά. Μπορούμε ωστόσο να πάμε ακόμη καλύτερα. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι η Βέροια έχει συνηθίσει σε μεγάλες κατηγορίες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κυνηγήσουμε την άνοδο».

 

Οσο για την έλευση Θεοδοσιάδη και την αλλαγή προπονητή; «Εννοείται ότι βοήθησε η αλλαγή. Εχουμε δείξει σταθερότητα, όσο μπορούμε δουλεύουμε στα λάθη μας και γενικά προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με τις ιδιαιτερότητες του».

X