ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Χαμός στο Happy Day για τα Σκόπια: «Θα δικαιώσετε όλους αυτούς που...»

Χαμός στο Happy Day για τα Σκόπια: «Θα δικαιώσετε όλους αυτούς που...»

Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συζήτηση για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

Αντικείμενο συζήτησης έγινε στον Alpha και την εκπομή «Happy Day» η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για την ονομασία των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία.

 

Ως είθισται, η τηλεοπτική εκπομπή συνδέεται καθημερινά με το ραδιόφωνο του Alpha όπου ο Δήμος Βερύκιος σχολιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τα γεγονότα.

 

Ωστόσο, οι παρεμβάσεις των συντελεστών της εκπομπής την ώρα που μιλούσε, έβγαλαν τον αντιπρόεδρο του Alpha από τα ρούχα του.

 

Ο δημοσιογράφος είπε φωνάζοντας: «Εκεί που θέλω εγώ θα πάμε! Αφήστε με, θα φύγω! Θα φύγω από την παρέα σας και θα δικαιώσετε όλους αυτούς που σας θεωρούν γκοσιπούδες, που δεν μπορείτε να μιλήσετε». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον χαρακτηρισμό «γκοσιπούδες» και είπε ενοχλημένη: «Τι είναι αυτά που λες; Εσύ πρώτος προσβάλλεις εμένα και την Τίνα». Ωστόσο, την κανονική της απάντηση την έδωσε λίγα λεπτά αργότερα, όταν πάνω σε μια νέα ένταση, είπε στον Δήμο Βερύκιο: «Αν δεν περνάς ωραία μαζί μου, μπορείς να πας με μια του ενημερωτικού να κάνεις εκπομπή».

 

 

X