ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Χαμηλά την μπάλα, με τα πόδια μας στο έδαφος»

«Χαμηλά την μπάλα, με τα πόδια μας στο έδαφος»

Παρά την καλή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός κράτησε χαμηλούς τόνους

Ο Άρης άφησε θετικές εντυπώσεις στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο προπονητής των «κιτρίνων» κράτησε χαμηλά την μπάλα και τόνισε ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια και να συνεχίσουν οι παίκτες του να δουλεύουν.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Δεν ήμασταν εξαιρετικοί ούτε ιδιαίτερα καλοί. Είμασταν μέτριοι προς το καλό. Είμαι ευχαριστημένος καθώς τα παιδιά έβγαλαν πάθος, είχαν τρεξίματα και ένταση στο παιχνίδι τους, παίξανε στα κόκκινα. Το σημαντικότερο όμως από αυτό το παιχνίδι ήταν ότι παίξαμε με ομάδα η οποία είχε ρυθμό. Αυτό θέλαμε να δούμε. Ανταποκριθήκαμε πλήρως. Σημαντικό που η ομάδα κέρδισε κι όλας. Αν αναλύσουμε τον αγώνα δεν νομίζω οτι κινδυνέψαμε στην διάρκεια της αναμέτρησης. Εμείς δημιουργήσαμε και χάσαμε τις ευκαιρίες".

 

Για το αν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα: "Το ποιοι παίκτες θα παίζουν στην 11άδα εξαρτάται από τον αντίπαλο, την κατάσταση του κάθε παίκτη, το σύστημα και η τακτική που ταιριάζει για κάθε αντίπαλη ομάδα και αλλάζουν συνεχώς".

 

Για τους τραυματισμούς: "Οι τραυματίες πάνε καλά. Από αύριο θα μπούνε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Θέλουμε υπομονή, θα υπάρχουν και τέτοια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οι καθημερινές προπονήσεις αυτά έχουν. Χαμηλά την μπάλα, με τα πόδια μας στο έδαφος. Χωρίς πολλά λόγια και συνεχίζουμε".

 

X