ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Brand name» που θα δημιουργήσει έσοδα

«Brand name» που θα δημιουργήσει έσοδα

Ο κόσμος θέλει να βλέπει Αρη και στην… προετοιμασία, δίψα που πρέπει να αξιοποιηθεί από την Π.Α.Ε.  

 

Την υπόσχεση ότι η χρονιά θα κυλήσει χωρίς οικονομικά προβλήματα έχει δώσει, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Η ρευστότητα είναι προαπαιτούμενο, ώστε να υπάρχει συνέπεια και οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι (αποκλειστικά) στην άνοδο.

 

Το σχεδόν δύο χρόνια που ο Ημαθιώτης επιχειρηματίας βρίσκεται επικεφαλής, δεν κατάφερε να εξαργυρώσει το όνομα του συλλόγου, με εξαίρεση τη βασική χορηγία στη φανέλα, η οποία θα συνεχιστεί και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Το γεγονός, όμως, είναι πως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο εμπορικό τμήμα, που θα οδηγήσει σε συμφωνίες με επιχειρήσεις που θα θελήσουν να διαφημιστούν εντός του «Κλ. Βικελίδης» ή ακόμα και περιμετρικά του γηπέδου, καθώς χώρος… υπάρχει. Το «brand name», ακόμα και στις «σφιχτές» εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ικανό να προσελκύσει… ρευστό.

 

Το καλοκαίρι είναι περίοδος που τα έσοδα απουσιάζουν, ωστόσο πρέπει να μπουν οι βάσεις, από τη στιγμή που το Πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αλλωστε, παραμένουν εκκρεμείς οι υποσχέσεις του προέδρου προς τον Ερασιτέχνη για τακτοποίηση των οφειλών, θέμα που είναι ιδιαίτερα σοβαρό, γιατί το σωματείο εκπέμπει S.O.S.  Η γενικότερη οργάνωση των γραφείων στην Αλκμήνης παραμένει, επίσης, με αστερίσκο, τη στιγμή που το γήπεδο διαθέτει χώρους (κυλικεία, καφέ), που κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουν, όπως πρέπει. Επί της ουσίας, η μόνη πηγή εσόδων είναι η μπουτίκ, το επίπεδο λειτουργίας της οποίας βρίσκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο. Ο Καρυπίδης είναι φανερά προβληματισμένος, γιατί και η διοργανώτρια δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δώσει χρήματα στις ομάδες, άρα αντιλαμβάνεται ότι θα ποντάρει στη δυναμική του Αρη. Και, για να εισπράξει, πρέπει να επενδύσει και σε ανθρώπους και σε ιδέες.

 

Πλήρωσε προκαταβολές ο Καρυπίδης

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καρυπίδης, το τελευταίο διάστημα, πλήρωσε περίπου 200 χιλιάδες ευρώ σε προκαταβολές προς τα νέα αποκτήματα, ποσό που κατέβαλε από την τσέπη του. Υπενθυμίζεται πως τα περσινά έσοδα ήταν… ελάχιστα και, φέτος, αναμένονται ακόμα λιγότερα.

 

X