ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Betshow: Χωρίς φρένα...

Betshow: Χωρίς φρένα...

O Nίκος Κουλιανός αναλύει τα παιχνίδια του κουπονιού και δίνει τα προγνωστικά του

Η αγαπηµένη µας Νορβηγία µας προσφέρει το κυρίως πιάτο στο σηµερινό στοιχηµατικό µας µενού, µε παιχνίδια ζόρικα, αλλά µε επιλογές καθώς τα ζευγαρώµατα και οι αποδόσεις βοηθούν αρκετά. Θα ξεκινήσουµε µε τα δύο ντέρµπι κορυφής, καθώς η πρώτη τετράδα της βαθµολογίας συγκρούεται µε δύο µατς φωτιά.

 

Η βασική µας επιλογή έρχεται από το Μόλντε – Μπραν. Η πρωτοπόρος θυµίζει φορτηγό που έχει σπασµένα φρένα, σκοράρει εύκολα, ειδικά µπροστά στο κοινό της και προέρχεται από το εντυπωσιακό 0-4 επί της Γκόντσεντ. Έχει τροµερή παράδοση απέναντι στην Μπραν την τελευταία δεκαετία, καθώς µετρά 7 νίκες και µία ισοπαλία.

 

Οι φιλοξενούµενοι ναι µεν κερδίζουν, αλλά αγκοµαχούν. Περιµένω να λυγίσουν και ο άσος κοντά στο 1,80 µπαίνει στις επιλογές µας. Ντέρµπι έχουµε όµως και στο Μπόντο – Όντ, καθώς συγκρούεται ο δεύτερος µε τον τρίτο της βαθµολογίας. Ματς ισορροπηµένο όπως κι αν το πιάσεις. Ακόµα και η παράδοση δείχνει µοιρασµένη. Θεωρώ ότι θα µιλήσουν οι εξαιρετικές επιθετικές γραµµές των δύο οµάδων και ξεκινάµε αρχικά µε το αµφίσκορο.

 

Οι βόλτες µας θα συνεχιστούν στο Κόπα Άφρικα, όπου έχουµε επίσης παιχνίδια φωτιά. Πρώτη µας επιλογή το χινάρι της Νιγηρίας µε την Μαδαγασκάρη. Η Νιγηρία µετρά 6 πονταλάκια, η Μαδαγασκάρη 4 και µε τον βαθµό περνάνε χέρι χέρι. Η απόδοση στην ισοπαλία έχει πέσει αρκετά, αλλά έχει λογική. Στο άλλο παιχνίδι του οµίλου, λογικά η Γουινέα θα κερδίσει το αδύναµο Μπουρουντί, αλλά τίποτα δεν είναι πλέον στο χέρι της και η απόδοση στο διπλό µέτρια.

 

Πάµε να δούµε πως θα ολοκληρωθεί και ο πρώτος όµιλος,καθώς έχουν µείνει λίγες εκκρεµότητες. Η διοργανώτρια Αίγυπτος έχει προκριθεί αλλά θέλει ένα πονταλάκι µε την Ουγκάντα για να περάσει και ως πρώτη. Η Ουγκάντα µε τον βαθµό περνά κι αυτή σίγουρα ως δεύτερη. Λογικά δεν θα…σκοτωθούν το µεταξύ τους παιχνίδια και οι δύο οµάδες θα κοιτάξουν να βγάλουν ανώδυνα την υποχρέωση. Έχει καλές τύχες να περάσει κι εδώ το χινάρι.

 

Στο άλλο παιχνίδι του οµίλου περιµένω καλό µατς. Μαθηµατικές ελπίδες έχει µόνο η Ζιµπάµπουε, καθώς µε δικιά της νίκη και ήττα της Ουγκάντα, ίσως κλέψει την δεύτερη θέση, αν την βοηθήσει και η διαφορά τερµάτων. Σε κάθε περίπτωση περιµένουµε να δούµε καλό µατς. Το Κονγκό θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιµότητες καθώς ετοιµάζει ήδη τις βαλίτσες της επιστροφής. Βασική µας επιλογή εδώ το over.

 

OI ΠΡΟΤΑΣEIΣ

 

ΥΑ∆Α ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

ΜΟΛΝΤΕ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

 

G/G ∆ΥΑ∆Α ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ OVER - ΝΙΓΗΡΙΑ Χ

 

Καλό βόλι…

BET
X