ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Back to reality

Back to reality

Τα φώτα έσβησαν, ιο καπνοί διαλύθηκαν, το πάρτι τελείωσε και στον Αρη είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και μάλιστα το συντομότερο

 

Η πραγματικότητα για τους κιτρινόμαυρους είναι σκληρή και δύσκολη. Τρεις ημέρες μετά το φιλικό-γιορτή, την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έζησαν οι πρωταγωνιστικές στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλιθέας (!) διατηρώντας το… τρένο στις ράγες του.

 

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος φρόντισε να προσγειώσει -έστω και απότομα- τους παίκτες του στην πραγματικότητα και να τους επαναφέρει στην καθημερινότητά τους.

 

Λίγες ώρες μετά την εμπειρία ζωής που έζησαν οι κιτρινόμαυροι, έτσι την χαρακτήρισαν όλοι, ο 48χρονος προπονητής βλέποντας ρεαλιστικά την κατάσταση και κάνοντας έναν παραλληλισμό της σημαντικότητας των δύο αγώνων (σ.σ. Μπόκα και Καλλιθέα) είπε: «Η Καλλιθέα είναι δύο φορές σαν.. τη Μπόκα!

 

Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας, στην υποχρέωση που έχουμε απέναντι στον κόσμο που ήρθε την Τετάρτη στο γήπεδο και μας έδωσε να καταλάβουμε το πού βρισκόμαστε. Κρατάμε όλοι τη στιγμή, αλλά πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα για εμάς είναι το ματς με την Καλλιθέα».

 

Η επόμενη μέρα για τον ποδοσφαιρικό Αρη αποτυπώνεται ξεκάθαρα και ρεαλιστικά στα παραπάνω λόγια, τα οποία ειπώθηκαν χθες το απόγευμα στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου, με τους κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Football League.

X