ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι άξονες που φέρνουν ηρεμία

Οι άξονες που φέρνουν ηρεμία

Μονόδρομο αποτελεί ο συνδυασμός αγωνιστικής βελτίωσης, ξεκαθαρίσματος σχέσεων μεταξύ παικτών - προπονητή και καλύτερης διαιτησίας

Ο,τι έγινε, έγινε αρκεί να τα φαινόμενα… αστάθειας να μην επαναληφθούν. Ο Αρης ετοιμάζεται να κολυμπήσει και πάλι σε ήρεμα νερά, γι’ αυτό βάζει πλώρη για νίκη κόντρα στον Εργοτέλη. Παράλληλα, οφείλει να βελτιώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες του, αλλά πριν απ’ όλα αυτά, όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα πρέπει να τα βρουν με τους… εαυτούς τους.

 

Στο παραπάνω πλαίσιο, λοιπόν, κινείται τόσο ο Δημήτρης Σπανός όσο και οι παίκτες του. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Καλλιθέας, έθεσε ως βασικό πυλώνα ηρεμίας το «εμείς» και όχι το «εγώ».

 

Επίσης, δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα διαιτητικά λάθη, τα οποία είναι οφθαλμοφανή στα τελευταία παιχνίδια κι αυτό κάτι… λέει. Το βάρος της ισοπαλίας κόντρα σε ομάδα, η οποία μάχεται για τη σωτηρία της, «λύγισε» τον Σπανό στα αποδυτήρια, γι’ αυτό και πρέπει να θέσει ξεκάθαρες γραμμές, όσον αφορά τις σχέσεις του με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

 

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο ίδιος τυγχάνει, προς το παρόν, στήριξης από πλευράς διοίκησης και συνεχίζει την προσπάθεια. Βέβαια, για μην παρουσιαστούν και πάλι κρούσματα αμφισβήτησης της «κιτρινόμαυρης» υπεροχής στο Πρωτάθλημα, τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ περιμένουν «άνωθεν» κάλυψη. Ζήτημα που έθιξε και ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εφόσον, λοιπόν, αρχίσει η άμεση επίλυση των αγωνιστικών προβλημάτων και οι Θεσσαλονικείς δεν χαρακτηριστούν, εκ νέου, θύματα της διαιτησίας τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

X