ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αξίζει προσοχής η Παϊσαντού και η Σάο Μπέντο, παίρνει το «Χ» η Γκοϊάς

Αξίζει προσοχής η Παϊσαντού και η Σάο Μπέντο, παίρνει το «Χ» η Γκοϊάς

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Μιχάλη Βραζιλιάνου που σε οδηγούν στο ταμείο

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εγιναν γνωστές χθες –επιτέλους- οι αποστολές των ομάδων για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (γνωρίζαμε τους 27 παίκτες κάθε εθνικής όχι όμως τους τελικούς 23…) και αύριο υπόσχομαι ότι θα έχω εδώ σ’ αυτή τη στήλη και τα πρώτα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα.

 

Όπως ακούσατε οι περισσότεροι στην εκπομπή μου X-Files στο Metropolis 95,5 την Κυριακή το βράδυ στην συζήτηση που είχα με τον Γιώργο τον Μάντζιο, ήδη επέλεξα την πρώτη και την δεύτερη θέση κάθε ομίλου οπότε εκτός απροόπτου θα σας καταθέσω και εδώ  την άποψή μου ώστε να γνωρίζετε περίπου πως και προς τα πού θα κινηθώ.

 

Ξέχωρα όμως από την πρώτη δυάδα πάντως θα σας έχω και την τετράδα του Μουντιάλ της Ρωσίας, την δυάδα του μεγάλου ραντεβού που αφορά στον τελικό και φυσικά, τους πιθανούς πρώτους σκόρερ (υα σας δώσω τρία ονόματα…).

 

Ας περάσουμε στην… τωρινή μάχη όμως τώρα, σ’ αυτή του σημερινού προγράμματος το οποίο ευελπιστώ αναμένεται να σκορπίσει πολλά χαμόγελα. Αρκεί βέβαια να καταλήξουμε σε επιλογές καλά διαβασμένες διότι το μενού είναι ιδιαίτερα  επικίνδυνο.  

 

Ας αρχίσουμε με τα φαβορί λοιπόν και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Χέλσινγκμποργκ*, Ρουμανία, Κοριτίμπα*, Παϊσαντού (ναι, αξίζει το ρίσκο και μάλιστα η απόδοση στο διπλό της αποτελεί πρόκληση…), Φιγκεϊρένσε (με μία απλή κάλυψη εκεί στο «Χ»…), Σέρο Πορτένιο, Σάο Μπέντο  (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Σάο Πάολο (με κάλυψη στην ισοπαλία), Οέστε και τέλος, Αλιάνσα Λίμα.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΚΕΦΛΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ                                             2

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ                                  1

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ                                                1(Χ)

Τριάδα, με κάλυψη στο «Χ» της Φιγκεϊρένσε… Ενδεικτικά, με 15 ευρώ στον άσο της και 05 στην κάλυψη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5)

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ                                                 2

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΝΤΕ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ                                 Χ

ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΑΒΑΪ                                                 Χ

ΠΟΝΤΕ  ΠΡΕΤΑ – ΓΚΟΪΑΣ                                                  Χ

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ                                                Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ                                          Χ

ΡΩΣΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ                                                            Χ

ΝΤΕΠ. ΜΠΙΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ                                   Χ

ΜΠΟΑ – ΣΑΟ ΜΠΕΝΤΟ                                                      2

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ                                         1

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Από «G/G» μεριά τέλος, ξεχώρισα τις περιπτώσεις των Πάιντε Λινάμ (με 2-1 και 1-1 σκορ), Λεβάντια Ταλίν (με 1-1 και 1-2 σκορ), Φιγκεϊρένσε (με 2-1 και 1-1 σκορ), Ζουβεντούντε (με 1-1 σκορ), CSA AL. (με 2-1 και 1-1 σκορ), Οέστε (επίσης με 2-1 και 1-1 σκορ) και Αλιάνσα Λίμα λίγο αργότερα, με 2-1 και 1-1 εκεί σκορ…

Από «under» μεριά δε, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, μου αρέσουν πολύ οι Χέλσινγκμποργκ, Καχαμάρκα (με 0-0 και 1-1 σκορ), Παϊσαντού, Ζουβεντούντε, Σάο Μπέντο, Σάο Πάολο, Πόντε Πρέτα (με 0-0 και 1-1 σκορ).

X