ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αύριο η συνάντηση Ζέρβα - Νοτοπούλου για την επόμενη μέρα του Δήμου

Αύριο η συνάντηση Ζέρβα - Νοτοπούλου για την επόμενη μέρα του Δήμου

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντησή τους

 

Για αύριο το απόγευμα κλείστηκε το ραντεβού του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με την επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που θα έχουν, καθώς οι δύο τους είχαν συνομιλήσει εκ νέου μετά την εκλογή του κ. Ζέρβα.

 

Στην προηγούμενη συνάντηση η κ. Νοτοπούλου, αν και είχε θέσει τις δικές της κόκκινες γραμμές, είχε υπογραμμίσει ότι η παράταξη της προάγει τις συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων στο πλαίσιο της απλής αναλογικής που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει από χθες ο κ. Ζέρβας με τους επικεφαλής των παρατάξεων για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης.

 

Σήμερα ο νέος δήμαρχος συναντήθηκε το πρωί σε καλό κλίμα με τον επικεφαλής της παράταξης «Οικολογίας – Αλληλεγγύης», Μιχάλη Τρεμόπουλο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σωτήρη Ζαριανόπουλο.

 

Από την πλευρά του κ. Τρεμόπουλου διαμηνύθηκε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση επί της αρχής, αρκεί να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο – πρόγραμμα της συνεργασίας, καθώς και να ξεκαθαριστούν τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν το νέο σχήμα.

 

Το απόγευμα ο νέος δήμαρχος θα έχει συναντήσεις με Γιώργο Ορφανό, Γιώργο Ρακκά και Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ την Τετάρτη, εκτός από την κ. Νοτοπούλου, συναντάται και με Γιάννη Κουριανίδη, Γιάννη Νασιούλα και Βασίλη Μωϋσίδη.

 

Χθες ο κ. Ζέρβας είχε συναντήσεις με τον Νίκο Ταχιάο και τον Σπύρο Βούγια, οι οποίες διεξήχθησαν σε καλό κλίμα.

 

Αφού ολοκληρώσει τις επαφές του ο κ. Ζέρβας, πρόκειται να επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να αξιοποιήσει στο σχήμα διοίκησης του δήμου.

X