ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο ατζέντης του Γέφτιτς δημιουργεί τον "θόρυβο"

Ο ατζέντης του Γέφτιτς δημιουργεί τον "θόρυβο"

Μάλλον ενοχλημένοι θα πρέπει να χαρακτηριστούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το δημοσίευμα στη Σερβία περί πρότασης για τον Ντάρκο Γέφτιτς

Μάλλον ενοχλημένοι θα πρέπει να χαρακτηριστούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το δημοσίευμα στη Σερβία περί πρότασης για τον Ντάρκο Γέφτιτς. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα "mozzasport", η Λεχ Πόζναν απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας.

 

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τσέκαραν την περίπτωση του 24χρονου Σέρβου με ελβετική υπηκοότητα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του δεν είναι τέτοια που πρέπει να "αναγκάσει" τον Δικέφαλο να ασχοληθεί περαιτέρω.

 

Παρόλα αυτά, ο ατζέντης του προσπαθεί να δημιουργήσει "θόρυβο"  και μέσω του ΠΑΟΚ να "διαφημίσει" το όνομα του πελάτη του.

 

Όσο για το αγωνιστικό "ποιόν" του Γέφτιτς, φέτος μετρά με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν 5 γκολ και 3 ασίστ σε 11 αγώνες μέχρι τώρα στη τρέχουσα σεζόν. Την σεζόν 2016-17 είχε 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 13 ασίστ ενώ την σεζόν 2015-16 είχε 37 συμμετοχές με 4 τέσσερα γκολ και 6 ασίστ.

X