ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ατσαλώνεται» με Παναγιωτούδη, παίρνει και Γκουτσίδη-Περσίδη

«Ατσαλώνεται» με Παναγιωτούδη, παίρνει και Γκουτσίδη-Περσίδη

Τρεις ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αναμένεται να έχουν κλείσει θετικά για τους «κυανόλευκους»

 

Οι προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή συνεχίζονται με αξιομνημόνευτη συχνότητα και ο Ημίθεος αποκτά σταδιακά έναν δυνατό αγωνιστικό «κορμό».

 

Παίκτες του Ηρακλή είναι πλέον οι Γιάννης Καλλιβωκάς και Χρήστος Ρόβας καθώς αμφότεροι μπήκαν στις προπονήσεις της ομάδας και κινείται η διαδικασία έκδοσης των δελτίων τους από σήμερα ώστε να ντεμπουτάρουν την Κυριακή.

 

Σήμερα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να έχουν αίσια κατάληξη τρεις ακόμη περιπτώσεις για τον Ηρακλή. Ποδοσφαιριστές που όπως έχει μεταφερθεί από το ρεπορτάζ απασχόλησαν από μέρες τους «κυανόλευκους». Η υπόθεση απόκτησης του 23χρονου μέσου Κώστα Παναγιωτούδη «τελειώνει» θετικά για τον Ηρακλή! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δράμα, σήμερα θα αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας για να ενταχθεί στον Ημίθεο, μετά από τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και ΑΠΕ Λαγκαδά, αποτελώντας μια πολύ σημαντική προσθήκη για τους «κυανόλευκους». Παίκτης του Ηρακλή θα γίνει ο 23χρονος μέσος Γιάννης Περσίδης ως ελεύθερος από τον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου της Δράμας (πραγματοποίησε προετοιμασία με τη Δόξα). Στα κυανόλευκα «ντύνεται» και ο 21χρονος πλάγιος και επιτελικός χαφ, Γιώργος Γκουτσίδης που ξεκίνησε από την Κ20 του Πανθρακικού, συνέχισε στον Παναιγιάλειο και τον απέκτησε το καλοκαίρι η Δόξα Δράμας. Επαφές έγιναν και για τον Τρύφωνα Κασμερίδη όπως η περίπτωσή του δεν προχωρά λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

 

X