ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αθηναίου: «Βήμα - βήμα και κάτι καλό θα γίνει»

Αθηναίου: «Βήμα - βήμα και κάτι καλό θα γίνει»

Ο Έλληνας πλέι μέικερ μίλησε για τις προσπάθειες της Εθνικής στην Κίνα

Βήμα βήμα και κάτι καλό θα πετύχει η Εθνική ομάδα μπάσκετ σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Αθηναίου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελιδα της ΕΟΚ.

 

Ο διεθνής πλέι μέικερ υποστήριξε ότι η γαλανόλευκη έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορει να πετύχει κάτι καλό στην Κίνα.

 

Οι δηλώσεις του:

 

«Είδαμε ότι εκτιμήθηκε η προσφορά μας με την κλήση αρκετών παιδιών από τα προκριματικά στην προετοιμασία. Ήταν σωστό να γίνει αυτό, γιατί όλοι μας δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και φέραμε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

 

Το τρίποντο αυτό αποδείχτηκε σημαντικό. Μου πήρε αρκετό καιρό για να το συνειδητοποιήσω. Από εκεί και πέρα η ομάδα μπήκε στο σωστό δρόμο, από τη στιγμή που απαρτιζόταν από καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Έγινε ένα καλό σύνολο με τη βοήθεια των προπονητών και το πράγμα πήγε μόνο του. Ό,τι έγινε βασίστηκε πρώτα στην επιθυμία όλων των παιδιών να παίξουν σε αυτή την ομάδα, γιατί είναι τεράστια τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα

 

Για μένα είναι όνειρο ζωής να πάρω μέρος σε ένα τεράστιο τουρνουά σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα τα παιδιά έχουν ποιότητα και αρκετή εμπειρία, κανένας δεν υπολείπεται και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Ο καθένας μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό για να βρίσκεται στη δωδεκάδα.

 

Είμαι εδώ 150% συγκεντρωμένος, γιατί έχω έναν μεγάλο στόχο. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο ταλαντούχους παίκτες και τόσο μεγάλες προσωπικότητες. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους

 

Πάντα θέλουμε επιτυχίες. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρέπει να πάμε βήμα-βήμα για να πετύχουμε κάτι καλό»

 

 

 

 

X