ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οι Αθηναίοι χτυπάνε κάτω από τη μέση, ο Σαββίδης θα τα αλλάξει όλα»

«Οι Αθηναίοι χτυπάνε κάτω από τη μέση, ο Σαββίδης θα τα αλλάξει όλα»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά, Χρήστος Τερζανίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον ΠΑΟΚ, τη φετινή χρονιά και τον Σαββίδη

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, και μίλησε για την αντιμετώπιση των Αθηνών προς τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, τον πεισματάρη Σαββίδη που θα τα αλλάξει όλα και τους Αθηναίους που χτυπάνε κάτω από τη μέση.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν πολύ καλύτερος από όλες τις ομάδες. Δυστυχώς γίναμε γραφικοί να λέμε τα ίδια πράγματα. Εγινε μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και υπάρχει ένα αλαλούμ με τον διαιτητή που δεν πάει να καταθέσει. Πως θα δικάσουν οι δικαστές αν δεν ακούσουν τον άρχοντα του γηπέδου; Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ βάλλονται από την Αθήνα και την Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι αποκομμένη, ενώθηκαν οι μεγάλοι της Αθήνα γιατί σήκωσε κεφάλι ο ΠΑΟΚ. Εμείς το ζήσαμε στο πετσί μας, ειδικά στο Καραϊσκάκη και πως μας πήραν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα.

 

Ο κ.Σαββίδης δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη γιατί δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Μπορεί να πετύχει την κάθαρση ο Σαββίδης, οι Αθηναίοι χτυπάνε κάτω από την μέση. Ο Σαββίδης πήγαινε με το σταυρό στο χέρι για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι εγωιστής και πεισματάρης και μπορεί να τα αλλάξει όλα. Του χρόνου θα είναι πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ, θα πεισμώσουν περισσότερο και οι οπαδοί».

X