ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ατάκα - «φωτιά» του Λάζαρου για την ΑΕΚ: «Να δούμε τι θα κάνει...»

Ατάκα - «φωτιά» του Λάζαρου για την ΑΕΚ: «Να δούμε τι θα κάνει...»

Πώς απάντησε ο διεθνής επιθετικός σε οπαδό της ΑΕΚ, όταν αυτός τον πείραξε για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Αναστάτωση και οργή στους κόλπους της ΑΕΚ προκάλεσε η απόφαση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να αφήσει την Ένωση για τα «μάτια» του αγαπημένου του Ολυμπιακού.

 

Μια απόφαση, η οποία όπως αποκαλύπτεται τις τελευταίες ημέρες, έχει ληφθεί εδώ και καιρό από τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Πειραιώτες.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Live Sport» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε έναν σχετικό διάλογο με οπαδό της ΑΕΚ στο «Metropolitan», όπου και βρέθηκε την επομένη του τελικού για να υποβληθεί.

 

Εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο οπαδός της ΑΕΚ του είπε: «Ήρθες να περάσεις ιατρικά για τον Ολυμπιακό». Ο Λάζαρος το αρνήθηκε, λεγοντάς του πως πήγε για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας (διαγνώστηκε με πρόβλημα στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία). Για να ακολουθήσει, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο διάλογος:

 

«Το θέμα είναι αν έφευγες από την ΑΕΚ να πας σε καλύτερη ομάδα και όχι στην τρίτη της βαθμολογίας...»

 

«Κράτα το αυτό... Να δούμε τι θα κάνει η ΑΕΚ χωρίς εμένα...», απάντησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

X